• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan, o işin aslını aptala anlatır gibi anlattı: Ne yani kardeşim? Bu da mı istenmesin?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Valiliği'nin "halka açık alanda, parklarda, plajlarda içki tüketiminin yasaklandığı" şeklinde ifadelerin yer aldığı, ancak daha sonra, "sadece çevreye rahatsızlık verenler konusunda cezai işlem uygulanacak" açıklaması yapılan genelgeyi değerlendirdi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

m.n.

İçki kötülüklerin anasıdır. İçki içen, kötülüklerin anasını emmiş olur ve sağa sola saldırır, beynine alkol göndererek düşüncesine, kanına alkol göndererek kalbine, karaciğerine ve tüm vücuduna zarar verir, çoluk çocuğunun rızkını da boşuna harcamış olur.
  • 3 Yıl Önce

Adil

Caddelerde, sokaklarda, apartman altlarında bu pislik yuvaları açılmasın. Bar,pavyon,meyhane,içkili restorant,masaj salonu gibi.
  • 3 Yıl Önce

SUAT

TAMAMIYLA YASAKLANSIN KARDEŞİM ANAYASADA DEVLETİN GÖREVLERİNDEN BİRİDE VATANDAŞIN SAĞLIĞINI KORUMAK OLARAK EMRETMİYORMU İÇKİDEN DAHA FAZLA SAĞLIK SORUNU OLUŞTURAN FAZLA BİR MADDE YOK
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23