• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'İhtiyaç kredilerinin telafisi mümkün olmayan zararları var!'

İhtiyaç kredileri veya kredi kartı kullanımlarının başta cazip gelse de sonrasında telafisi mümkün olmayan zararlarının olduğunu belirten Hukukçu Cihat Altun, kredilerdeki tehlikeye dikkat çekti.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ramo

İnsan önce devlet neden buna düşüyor onu bir sormak gerek millet pahlikltan gecnemyr bu yola kaciyr Ben onermyrm günah ama önce bastakiler baksn..
  • 3 Yıl Önce

Ahmet Ali Şahin

Bu haberi yazan arkadaşa soruyorum! En son ne zaman birine BORÇ verdiniz?
  • 3 Yıl Önce

kyusuf

haber yok başkan nas yok demedi.nas tabiiki var.ama kapitalist sistemde nas diyemezsin.nas yani ayet kapitaist sistemde aslında ağza alınmayacak kadar mukaddestir.başkan bana göre kapitalist sistemde nas diyerek yanlış yaptı.nas ile kapitalist sistem bir araya gelmez.ama başkanda nitekim bir insan,onunda hatayapma lüksü var.hatasız,kusursuz sadece Rabbimizdir.insanın mayasında hata yapma lüksü var.melek değil,insan.
  • 3 Yıl Önce

Haber Yok

Reis bir süreliğine nas yok dedi ve politika faizini 15e çıkarttı. Mahalli seçimleri alırsa Şimşek belasını da def eder ve yeni kurbanlar arar. Naci Ağbalın ne günahı vardı da bitkisel bakanı getirdi, haydi sorgulayabilirseniz sorgulayın.
  • 3 Yıl Önce

Borçlanmak Batırır

Enflasyonist ortamda borçlanmak avantajdır. Koca Reis neden enflasyonu teşvik etti?
  • 3 Yıl Önce

Selim

Zaten her şeyin bokunu çıkardılar. Bayram kredisi yok tatil kredisi. Paran yoksa gitme kardeşim. Kredi ile tatil mi olur. Ha bunu çekip de ödemeyene zaten icra her tülü müstehak.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23