• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alman şirketten şaşırtan Türkiye çağrısı: Orada halen boşluk var

Almanya’nın dev turizm şirketlerinden TUI, bundan sonra 50 Euro'nun altında bilet satılmayacağını duyurdu. Şirket aynı zamanda tatil için Türkiye önerisi yaptı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kemal Paşa

Arif Paşa, naçizane Türkçe konuşmayı öğrenesin ki ne dediğin anlaşılsın. Çorba yapmıyoruz mübarek:) vesselam
  • 3 Yıl Önce

Nuri balkan

Dünya 5 den büyüktür bu 5 büyük devlet islam coğrafyasını sömüre sömüre buralara kadar geldi.yeni dünya düzeninde ejder yolunda onların 100 yıllık payda hakları kedinin ciğerini geçmez mesele Görene mesele büyük pastayı kimler bölüşür bilmiyorsan okuyamıyorsan yapışanlara saygı duracaksın devrim anayasa değişikliği sonrası parada olucak inşallah 0.88 hazır ol ey yüce asil Türk milleti REİSE sahip çık ????????????????
  • 3 Yıl Önce

Merakli

Bir ülkenin sogani patetesi ile deger verilmis olsaydi )bayram ederki derken
  • 3 Yıl Önce

Vüsal Abdulla.Azərbaycan Nahçıvan

Vallahi Dünyanin gözunden baksak ,Türkiye .şu an Asgeri alanda,en üst seviyededir.siyasi alanda en üst seviyededir.buyüzdende dünya güçleri bunu kaldiramadığı için .mecburen türkiyenin ekonomisini aşşağı salmakdalar.buyüzdende millet devleti ve devlet başcısını günahlandırırlar.bu da çok yalnış İRADE.
  • 3 Yıl Önce

Turhan

Sultan Süleyman Almanya ya iltica başvurusunda bulun ben alman Vatandaşı olmak istiyorum de bıraz Türkiye yi kötüle hemen alırlar, Can Dündar gibi
  • 3 Yıl Önce

Arif paşa

Sultan süleymannn varya senden amma çoğaldı ya. Analarınızın çok çalışmış nedense. Ha bire senin gibi trol doğurmuş. Ya çeşmeniz açık kalmış yada tohumunuz hormonlu. Bir ülkenin soğanı patetesi ile değer verilmiş olsaydı ibineler bayram ederdi. Yazık ama az kaltı bu sefer tohumunuz kuruyacak az kaldı.
  • 3 Yıl Önce

Sultan Süleyman

Adamların emeklileri küçük bir ücretle herşey dahil krallar gibi Türkiyede tatil yaparken bizim emekliler yemek yapabilmek için soğan bile alamıyor. Eti artık rüyasında bile göremiyor. Yaparsa akp yapar. Hedef daha sefil bir ülke. Oy vermeye devam.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23