• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yerlerinden hoplattı! Ağızlarına resmen "beton" döktü! Helal olsun sana Fahrettin Altun

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, yıllardır sakız gibi çiğnenen "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite diploması yok" yalanını tek hamleyle çürüttüğüne dikkat çeken Akşam gazetesi yazarı Serkan Fıçıcı, "Altun, eski YÖK Başkanı yeni müfteri Yusuf Ziya Özcan'ın da, onunla aynı dalga boyundan yayın yapan FETÖ kaçaklarının da ağızlarına deyim yerindeyse 'beton' döktü" dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

resat

bunlar odenli dardalarki, uçan kuşu bırak sinekten medet umuyorlar,,beter olun,,kininizin içinde bogulun,,
  • 3 Yıl Önce

Uğur

Anketçi Hilmi de Altun'u bu konuda eleştirmiş. Kişisel verileri açıklamamak lazımmışmış. Anladığıma göre demek istemiş ki belgeleri açıklamak yerine Yusuf Ziya Özcan'a dava açılaymış. Bence belgeleri ortaya koymak doğru olandı. Anketçi Hilmi'nin başka garezleri var bence.
  • 3 Yıl Önce

Aziz Metin

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Neden binlerce geçmiş ve hali hazırda devlet adamlarının diploması olup olmadığı tartışılmıyor da bu tartışılıyor???
  • 3 Yıl Önce

Uğur

Çünkü bir deli bir kuyuya taş attı, binlerce zırdeli Zilletçi peşinden gitti.

Ahsen

SAYMAZLAR a Nisan yağmuru dur..." YEŞERİRLER "
  • 3 Yıl Önce

Karadenizli

Bu diplamanin aslini koyun onlerine cok mu zor bir sey anlayamadim gitti yok giris tarihi yok bu belge anlatmanin bir anlami yokki
  • 3 Yıl Önce

Uğur

Hâlâ kulp takıyorsun, yuh. Zilletçi iftiracıların yalanına kandın, aldandın, işte. Kabul et gitsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23