• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kulağı delik o isim duyurdu! Yavuz Ağıralioğlu bunu yapacak

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının dayatıldığını söyleyen İyi Partili Yavuz Ağıralioğlu’nun istifa etmeyeceğini belirtti.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Aslan

Ağaralioğlu kalırsa ya bir kaseti var,yada çakma milliyetçidir!Ki bana ikiside mümkün gibi geliyor artık.Pkk ya rağmen orada duruyorsa oda bir pkk lıdır.
  • 3 Yıl Önce

Hür düşünce

Normal bir gelişme parti içi demokrasi derler bunun adına bazıları alışkın değil bu durumlara ama. alışacaklar
  • 3 Yıl Önce

METİN

iyi partide gerçekten milliyetçi adam varsa hdp ortaklı chp yanında orada bir dakika bile durmaz.
  • 3 Yıl Önce

mehmet soylu

içerdeki gazı attı rahatlattı. başka derdi yok, ülkücüler rahatsızdı oda BB eşbaşkanlarının cb adaylığı yada cb yardımcılığı operasyonunun tutmayışından, ağırabinin itirafları soda gibi geldi, tabanda fetölağımdan yahut peKaKadan yahut amerikan mandacılığından rahatsızlık yok, bildiğiniz gibi devam.
  • 3 Yıl Önce

Yemezler

Yavuzun her zaman yaptığı gibi gaz alacak sonra susacak. Madem karşı idi belediye seçimlerine neden birlikte girdiler. Mansuruda ekremide PKK destekçileri seçti onlarda kandilin elemanlarını belediyeye doldurarak dietlerini ödedi. Peki yavuz o dönem ne yapmıştı. Gene hat hut dedi gaz aldı sustu. Hepsi danışık dövüş. Omurgalı insanın yapacağı davranış başka olur.
  • 3 Yıl Önce

ADİL

bunların tümü iyi partidekilerin ikiyüzlü bunlarda oyürek cesaret ne arar ki istifa etsinler onların istifa etesi önemli değil önemli olan bunlara destek veren halkın düşünce yapısı
  • 3 Yıl Önce

alirıza

ıyı parti ve adamları suclamalardan kurtulmak icin görünüşte böyle güya tepki gösteriyorlar yalan
  • 3 Yıl Önce

İ. Keskin

Adam boş küpe bağırıyor! kaçacak kız evde durmaaaaazz!
  • 3 Yıl Önce

Nihal

iyi partililere güvenimiz yoktur kuru gürültü yapıp pkk ile işbirliği yaparlar
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23