• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altılıyı reddettik Cumhur'a katılacağız

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Millet İttifakı'ndan kendilerine bir teklif geldiğini ancak partisinin tercihini Cumhur İttifakı'ndan yana kullanacağını söyledi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Doğruya Doğru

Bu seçimi Millet ittifakı alsın tüm Ülke iyice çöksün bir sonraki seçimde % 70 ile Tayyip Bey iktidar olur.
  • 3 Yıl Önce

Adnan

boş işler Millet ittifakı alır başkada birşey demeye gerek yok artık
  • 3 Yıl Önce

Gültekin

Bu seçimler normal bir seçim gibi görülse de, asla öyle değildir, çünkü halkımızdan daha çok yabancılar bu seçime odaklanmasının anlam ve manası vardır, zaman vatan severlerin, devletin, halkın birlik ve beraberliğini sağlamak ve tam bağımsızlık yolunda, bağımsızlığımızı perçinlenme zamanıdır.
  • 3 Yıl Önce

Nur

Anavatan adı üstünde doğru olanı yaptı ne işi var teröristlerle gericilerle vaatleri olanı yıkmak olan oluşumla .
  • 3 Yıl Önce

Şevki

Türkiye genelinde oy oranı 100 kişi olan parti ittifak yapmış bizim sülalede oy kullanacak kişi sayısı 319 kişi kimse bize ittifak önermedi
  • 3 Yıl Önce

serhat

Bu seçim her kesimden parti fark etmeksizin türk kürt laz arap sünni içimizde yaşayan tüm farklı din ve kültür farkı olmaksızın bu ülkeyi seven renkliliği ile kabul eden gerçek vatan severler ile batının içimizdeki ((türkiye'li)) görünümlü kripto adamları arasında milli mücadelesidir. Türkiyem !! çeşitliliğimizle kendi bağımsız kararları ile büyüyebileceğimiz büyük aile için daha güçlü bağımsız bir türkiye için burayı vatanı olarak gören ekmeğini burdan kazanan her kesimden insanı türkiyemize karşı milli duruş sahiplenme ile türk dünyasının devletlerinin de gösterdiği bu kutlu yolda güçlü ses tüm dünyaya hak ve adalet olalım inşallah. bu gün abd en karmaşık dünya devletler topluluğu ile bir arada haza 27 farklı avrupa devleti duruyorlarsa bizler de gayet oluruz bir olun diri olun tek bir türkiye olalım inşallah.
  • 3 Yıl Önce

vatandaş

hiç bir oy potansiyelin yok istediğin yeri seçsen ne olur
  • 3 Yıl Önce

Ak nefer

Kim bu adam boyle bir parti kalmis mi?Bunun kendine hayri yokki Cumhur ittifakina olsun)))
  • 3 Yıl Önce

Abuzittin Kızılelma

Bizim muhtarlıkta Cumhur 'a katıldı. Durmak yok yola devam. Bakkal 'da düşünüyor. Düşünme katıl dedim du bakalım inşallah.
  • 3 Yıl Önce

turgay

oooo ameliyatlı yerine vurdunuz muhalefetin. bak bunu hiç biri beklemiyordu anap ta reis dediyse bu iş bitmiştir hacılar
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23