• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

6'lı masa aday çıkaramayınca topu taca atmaya başladı! "Erdoğan'da aday olamaz!"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kısa bir süre önce "Erdoğan'ın aday olup olmamasına kilitlenmek gibi bir düşüncemiz yok" diye açıklama yapmıştı. Dün yapılan 6'lı masa toplantısının sonunda ise, “TBMM karar almadan Erdoğan’ın 14 Mayıs’ta aday olması mümkün değil” dediler. Anlaşılan o ki bir 367 garabeti daha yaşanacak.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

birmutlu

bir söz vardı kendin ettin kendim buldum hesabı erdoğan anayasayı kendisi hazırladı uygulamasıda cok zor
  • 3 Yıl Önce

Osman Hoca

.. Allah kolaylıklar versin!
  • 3 Yıl Önce

Boşnak

Bunu gör ey Türkiye böyle bir düşmanlık kin nefret yok.
  • 3 Yıl Önce

vermeyince mabut

bunlara ağbileri topoş babaları sam amcaları sizin yapacağınız için a........... siz hiç bir b... yapamazsınız hiç olmazsa R. T. E nin aday olmasını engelleyin olmayan akıllarına akıl sokuşturmacası yapmışlar
  • 3 Yıl Önce

KEMALİST

Şimdi burada tartışılan konu nedir? görev süresi... Neymiş BAŞKANLIK YASASIYMIŞ falan filan ?ADINA YASANIN: BAŞKANLIK KONULSAYMIŞ,yasa ozaman Başkanlık olurmuş:)) koptum yine gülmekten,CNN'DE İZLEDİM:)) yahu bunu söyleyen kimse BAŞKANLIK DENİLEN sistem ne onu anlamamış bilmemiş BAŞKANLIK demek dünyada sadece ABD tanımlanmıştır yani dünyadaki diğer BAŞKANLIK SİSTEMLERİNDE ,Cumhurbaşkanları partili iken ve de Cumhurbaşkanı iken ABD Cumhurbaşkanı; (Başkan) DİYE GEÇER BUNUN TEMEL SEBEBİ ABD YANİ AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNE ÖZEL BİR SİSTEM OLMASINDAN KAYNAKLI ,YANİ ABD ASLINDA; AMERİKA DİYE BİR DEVLET YOK DÜNYADA onların hukukuna bakarsanız biz öyle demkteyiz..!BİRLEŞİK 50 DEVLET VAR(ABD Bayrağında bu devletlerin yıldızları var) VE BU DEVLETLER YANİ AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ;GİTMİŞLER BİR PARLEMENTO KURMUŞLAR ,BU PARLEMANTONUN ADINADA: AMERİKA PARLEMENTOSUolarak Birleşik 50 devlet herbiri eyaletle farklı kanunları ile yönetilmekte Dışa karşı yönetim için bu parlemantoya yetki verilmiş :KISACA BU DEVLETİN ADI USA YANİ BİRLEŞİK DEVLETLER YADA AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ DEMİŞLER,ŞİMDİ DOĞAL OLARAK BURADA ABD İÇİN BİR CUMHURİYET KELİMESİ GEÇMEDİĞİ İÇİN ,TÜRKİYE GİBİ CUMHURİYET CÜMLESİ İÇERMEDİĞİ İÇİN DEVLETİN BAŞI KİŞİYEDE :ORADAKİ SİSTEM CUMHURBAŞKANI ADINA ;DÜNYADA TEK OLARAK BAŞKAN DEMİŞ, YANİ CUMHURİYET KELİMESİ GEÇMEDİĞİ İÇİN OLMUŞ BURUM YAPISI GEREĞİ. ŞİMDİ BAŞKANLIK NE SEN ONU BİLDİNMİ?HUKUK KİTAPLARIDA BU SİSTEME BAŞKANLIK SİSTEMİ DEMİŞ YANİ TEK PARTİLİ CUMHURUN BAŞI YÖNETİMİ:)) ŞİMDİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ YANİ BİZ TEK YAPILI BİR DEVLETİZ DOĞAL OLARAKDA DEVLETLER YAPISI İTİBARİ İLE SİSTEMİNİ KURARLAR YANİ TÜRKİYEDEKİ CUMHURBAŞKANINA TUTUPTA,BAŞKAN DENİLEMEZ KARDEŞİM .BU CEHALETİ BOŞAYIN ARTIK, KARŞINIZDA KİMLER VAR SİZİN SEYİRCİ OLARAK ? NE ZANNETMEKTESİNİZ SİZ TV SEYİRCİSİNİ ?GAZETE OKUYUCUSUNU?ŞİMDİ :BURADA TARTIŞILAN KONU REFARANDURUMA MADDE MADDE SUNULAN KANUNLAR KARDEŞİM ,YANİ SADECE TARTIŞILAN CUMHURBAŞKANININ GÖREV SÜRESİ İLE İLGİLİ MADDE ,Başka bir yetki kanun maddesi değil 18 .madde vs bunlar görev süresini kapsamıyor SELVİNİN iddia ettiği gibi, Görev süresini açıklayan ek madde eksikliği tartışması var. sorun burada..!Sözüm ona Cumhurbaşkanı seçicez daha bir araya gelinemedi...?
  • 3 Yıl Önce

şüayıp

Az gittiler,uz gittiler bir arpa boy gidemediler
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23