• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'den açıklama: Şiddetle kınıyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'AK Parti'nin sicilinde Cumhuriyet, demokrasi, millet iradesi, sandık ve hizmet siyaseti vardır. Devam eden yargı süreci üzerinden muhalefetin Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize dönük bir linç kampanyası yürüttüğünü görüyoruz. Bu kampanyayı şiddetle kınıyoruz ve mahkum ediyoruz. Tüm bu siyaset mühendisliği çalışmaları elbette kendilerini ilgilendirir. Ancak hiçbir siyasi mühendislik arayışı için Cumhurbaşkanımızı ve partimizi hedef almalarına müsaade etmeyiz' ifadelerini kullandı.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

TC Bursa

Sayın cumhurbaşkanı tecrübeli bir siyasetçi ve bu yollardan geçerek bugünlere gelen biri. İstanbul seçimlerinin iptal edilmesi dahil, bu hataları nasıl yapıyor anlayabilmiş değilim. 
  • 4 Yıl Önce

TC Bursa

İstanbul seçimlerini kim iptal ettirdi? İmamoğlu na cezayı kim verdirdi? Yap yap ondan sonra kınıyoruz.  
  • 4 Yıl Önce

AVUKAT HAYDAR

BUNLARIN HEPSI TESADUF ZATEN: HAKIMIN KARARDAN AZ ONCE DEGISMESI, YENI HAKIMIN AKP'LILERLE ONLARCA FOTOGRAFI, BUNLAR BILINEN TESADUFLER, BILINMEYENLER??????
  • 4 Yıl Önce

Metin

İnadına Chp ye oy verecez.  
  • 4 Yıl Önce

elmas ardıç

Geliyor gelmekte olan!!!...CHP-İYİ Parti elele seçimi fark atarak kazanacak 
  • 4 Yıl Önce

Ali

Yaptığınız Tiyatro ile 2023 ün yeni Cumhurbaşkanını sectirdiniz.Teşekkurler. 
  • 4 Yıl Önce

Siyaset mühendisliğimi???? Linç kampanyasımı????

Kim kime????? Fakat önce Elini vicdanına koy....
  • 4 Yıl Önce

KÖKSAL

Kendileri çalıp, kendileri oynuyorlar, altılı köçeklerden bir halt olmaz..
  • 4 Yıl Önce

Ertuğrul

Sicil mi kaldı ki
  • 4 Yıl Önce

Vatandaş

İdamlık herif ona o ceza az yaptıkları Ayyuka çıktı
  • 4 Yıl Önce

yasemin

CEZA aldığına seviniyor adam NEREDE ise meralle karşılıklı göbek atacak
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23