• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Ersoy'dan iddialara cevap: 4 Kürt sanatçıyı davet ettik...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'ne bazı sanatçıların çıkarılmadığı eleştirilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

celil yağmuroğlu

TÜRİZİM BAKANINI CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM BU EMPERYALİSTLERE TERÖR BAŞI AMERİKAYAVE AVRUPAYA AYRICA TERÖRÜ BESLİYENLERE KAPAK OLSUN BİZ TÜRK OLSUN KÜRT OLSUN ARAP OLSUN BOŞNAK ÇERKEZ OLSUN ,, YETERKİ ÜMMET OLSUN BU BİZİM KARDEŞLERİMİZDİ ,, BİR TÜRKMEN VATANDAŞI OLARAK BENCE İNADINA BİR FESTİVAL YAPARIM BÜTÜN ÜMMETEN ŞARKICILARI DAVET EDERİM,,, DİNİMİZ ZATEN DİYOR ÜMMETİN MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR ((المسلم اخو المسلم )))
  • 3 Yıl Önce

Cem kilic

Fakat bakan efendi Çerkesler ile zazalardan hiç şarkıcı türkücü cagirmamissiniz.
  • 3 Yıl Önce

ferit

bakan sanatcıların ırkını mı takip ediyor.
  • 3 Yıl Önce

Vanlı

Gerçek sanat ebru hat kilim kakmacılık vb işlerdir. Sonradan batıya özgü sinema tiyatro konser gibi etkinliklerle öz kültürümüz darbe yemiştir. Üzülerek belirmem gerekirse son 20 yılda bunu akparti hızlandırdı. Sırf birilerine şirin görünmek için. Şimdi bazı sanatçı parçaları ödül törenlerinde konserlerde maddi manevi değerlerimize küfür ediyorlar hakaret ediyorlar. Sayın bakanım kimse sizden etkinlik beklemiyor. Yapıyorsanız bari birkaç tane yapın. Bunu yaygınlaştırmayın. Sonra da işin içinden çıkamıyorsunuz. Bütün büyük yozlaşmalar ve yıkilmalar küçuk tavizlerle başlar.
  • 3 Yıl Önce

yaşamak güzel

ya bakanım zaten sizin dediğiniz doğru.vatan ını seven gerçek sanatçıların yanında bazı şempanzeler korkularından hükümete muhalif oluyorlar ve parayı da öyle çalmış oluyorlar.meselamı tarkan mış leman sam mış mesela mı gülşen gibi ahlaksızlar.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23