• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Soylu Taliban heyetini kabul etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afganistan Geçici Hükümeti Mülteciler ve Geri Dönüşler Bakan Yardımcısı Muhammed Arsala Kharoti’yi kabul etti. İçişleri Bakanlığı, görüşmede kaçak göç ve Türkiye’de yakalanan düzensiz göçmenlerin geri gönderilmesi ile insani yardımlar konularının değerlendirildiğini açıkladı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

çin mal ları her yeri tuttu furuutu

bu ön tarafı açık takkeye bir ara ben de Eyüp Sultan’da bakacağım, alnın böyle açık olması gerekiyor
  • 4 Yıl Önce

trajikomik

hesap sorcaz biz her fısatta burun çıkaran kalan fetö pkk artıklarından bir defolun gidin lan işimiz olmaz sizle sokakta ananızı......!
  • 4 Yıl Önce

Yorumlara bak...

Yahu adamlar devlet yönetiyorlar. Afganistan ' da islam emirliği kurmuşlar. Suudiler , BAE liler , İranlılar da buna benzer kendilerine özgü kıyafet giyiyorlar. Konuşulan konu , muzdarip olduğumuz kaçak göçmenler , mülteciler , bu adamlar da orada görevde ise bu sorunları bunlarla konuşmayıp , kim ile konuşacaksın. Bir insan yorum yaparken mantıklı olmalıdır. Adamların kıyafetini eleştirebilirsiniz. Bence de böyle hırpani sakal ve orta çağ kıyafeti ile islam temsil edilemez. İslam bunlar yüzünden yara alıyor.
  • 4 Yıl Önce

Hakiki imam Ali

T.C. tarihinde ve dünyada Taliban teröristleri ni ağırlayan başka bir iç işleri bakanı yok.Devletin seviyesini bu kadar düşerenlerden hesap sorulmalı.
  • 4 Yıl Önce

rezalet be!

hee la, atatürk mezardan bir kalksa var ya! ya da gökten inen ışık huzmesine dutuna dutuna aşşaa dooru kayaraktan bi inse!

Asım

Bu ne rezillik.Şalvarla çıkmışlar koskoca TC içişleri bakanının önüne
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23