• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milyonlar heyecanla bu haberi bekliyor! EYT çalışmalarında sona gelindi

Emeklilikte yaşa takılan 6 milyon vatandaş merakla yapılacak düzenlemeyi bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde bir ekip EYT çalışmaları için mesai yapıyor. EYT çalışmalarında sona yaklaşıldı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

lkj

6 milyon eyt liye cu ha pa den baskasi sevindiremez.
  • 4 Yıl Önce

099

ve kadar eyt li varsa oyunu chp ye veya z. ittifakına versin. chp 15 yılda 5001 günü dolduran ı emekli edecek isterse 32 - 33 yaşında olsun . yani emeklilik kanunu değişmeden önceki kuralları geri getirecek
  • 4 Yıl Önce

Ölümüne Erdoğan

Part time çalışan bakan gene fena sallamış bir ekip eyt konusunda fazla mesai yapıyor falan demiş. Çok güldüm . Adam 1 yıldır kapsamı bile hazirlayamadi . CHP zihniyeti yasayı 2 günde cıkardi gece gündüz çalışan bir reisimiz var part time çalışan çalışma bakanı 1 yılda hazirlayamadigi kapsam için fazla mesai yapılıyor yalanını söylüyor . Sayın Vedat bilgin sen akpartiye yakışmayan birisin. Amacın muhalefete hizmet etmek. Bakanlığın gidince parti kurup tekerlek masaya dahil olma gibi bir düşüncen olduğunu tahmin ediyoruz. yaptığın eylemler bu düşüncemizi haklı çıkartıyor. Reis için ölürüz ama seni hiç sevmiyor ve güvenmiyoruz. Umarım reisimiz Recep Tayyip Erdoğan senin gerçek yüzünü görür ve seni layık olduğun yere gönderir. Daha geçen hafta eyt yasası 2023 Ocak ayında çıkar dedin. Seçimlere 5 ay kala cikartacagin yasa muhalefetin seçim için çıkarttılar demesine yol acmayacakmi . Ayrıca acayip acayip fikirler ortaya atıyorsun eyt konusunda. Bu işin doğrusu 99 yılından önce işe girmiş o günkü yasalara göre 25 yıl sigorta süresini ve 5500 iş günü ve üstünü doldurmus herkesin kazanılmış haklarının geri verilmesidir. Gerçi sn reisin önüne abuk sabuk çalışmalarını koy reis doğrusunu yapar senin amacına hizmet etmez. Sen ve fazla mesai yaptıklarını iddaa ettiğin ekibindeki soruları çalmış şerefini 1 dolara satmış tiplerin tüm geciktirmelerini reisimiz er geç farkedecektir.
  • 4 Yıl Önce

KAMİL

eyt çıksın 1998 haklar verilsin sayın bakanım özel sektörde iş bulmak zor bakanım
  • 4 Yıl Önce

Türemiş eyt

Kanun çıksa bile olacak kişi sayısı 700 bin kişi koskoca TC 14milyon yabanciya para veriyor % 80 i hicbirise yaramayan siyasetçiye yancisina maaş veriyor memur sayısını sisirmis maaş veriyor parasını peşin yatırmış hakkını isteyen EYT ülkeye yük formül ara dur bir eyt li olarak benim yatırdığım 6 yıldır alamadığım maaşımı kendine ve yancilarina hak gören bütün siyasetcilere zıkkım olsun 52 yaşındayım 8400 gün primim bugün 196 tl gss ödedim birileri beleş sağlık hizmeti alsın diye EYT cikmazzsa çıkaran gelir bukadar
  • 4 Yıl Önce

Vatandas

Maaslarda indirgeme zaten emekli maaslari kanayan yara enflasyonla hayat şartları paralel gitmediği icin alt grup enflasyon ustu aliyor iat grup enflasyon yani alt grupla uat grup birlesti artık cok odeyenle az odeyen ayni para almaya baslaadi sistemin çarpıklığı gun yizune vurmeye basladi birde maas kesintisi insanlarin kabullenecegi bir durum degil cunku bea bin gunden emekli olan daha faLa alacak 25 uilcalisacak 30 yil calisip daha az alacak adalet dengesini nasil oturacak eski 3600 gunle yasyan emekli olanlarla belki ayni para alinacak iki kati siateme katki saglanmasina raen sistemun maas yonunden acilen duzenlenmesi gereken diger yarasi var alt grup enflasyon ustu ust grup sadece enflasyon ust grup sisteme daha fazla para oderken emekli maasinda cezalandiriliyor
  • 4 Yıl Önce

emanet

ben hep söylüyorum. eyt yoksa 5 oyum var.iktidara verirsem namerdim.aha buraya yazdım.benim gibi düşünen milyonlar var.
  • 4 Yıl Önce

Hikmet

Şimdi ben 1975 doğumlu, 1992 SSK girişliyim prim 4600, eyt çıkmazsa 5600 prim 53 yaş emekli hakkım var! Yapılacak değişiklik 9000 prim istenirse benim 15 yıl daha mı çalışmam gerekecek? Eğer öyleyse bırakın dağınık kalsın daha iyi.!!
  • 4 Yıl Önce

osman

zaten emekli maaşı ile geçinilmiyor bir de kesinti mi yapılacak kısacası para vermemek çin 9 takla atacaklar
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23