• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Irkçı Ümit Özdağ öyle bir salladı ki, sunucu bile şaşkınlığını gizleyemedi!

Yalan siyasetle milleti mültecilere karşı kışkırtan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, oy oranını köpürterek verince sunucu da şaşkınlığını gizleyemedi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Arda

Asparagas haberdir.Bu habere inanmayın eğer gerçekten ümit özdağnın ırkçı olduğunu düşünüyorsanız o röportajı YouTube gibi platformlardan tekrarica bakın .
  • 4 Yıl Önce

ali

adamin itifak pilani yok.cunku ustlendigi gorev turkiyeyi karistirmak.
  • 4 Yıl Önce

099

desene seçime kadar % de 28 ile 2. parti olacak. Desstuuuurrr.
  • 4 Yıl Önce

Ziya

At yalanı varsa inananı
  • 4 Yıl Önce

Yav he he

Bu ne içiyorsa iyi kafa yapıyor belli ayaklarını yerden kesiyor
  • 4 Yıl Önce

Mücahid/fr

Doğru! Senin ve partinin geldiği nokta ortada, karşında genç çocuk dal t.şak sallıyor.
  • 4 Yıl Önce

asim keskin

Dikkat ederseniz, röportaji yapan da Türk degil. Cerkez.Tüm cerkezleri genelemiyorum ama Türkiyenin en irkcilari cerkezlerden cikiyor. Bu partinin lideri de onlardan. Büyük dedem (Osmaninlin son yillarini yasamis) kendisi bölgenin en taninmis alimlerinden. Dusumlar almis ki, onlarin da nasil biri oldugunu bniliyorki demiski. Sarktan (Kafkasya tarafindan) bir kavim gelecek, saclari sari derileri beyaz yada boz. Bu kavim gelince ÜLkede ahlaksizlik bas gösterecek. demis. iste onlar bunlar.
  • 4 Yıl Önce

Yörük

8 mi alır, 1 mi alır bilmem ama vatandaşı öyle bir hale getirdinizki hangi partini ne alacağını hiçkimse tahmin edemeyecek. 
  • 4 Yıl Önce

Ömer

Ya adam sizi uyutuyor nedir bu hergün haber yapmak gündemde tutmak . Yapmayın etmeyin ne dediği önemli mi ? Tabelası var partisi yok . Ama sivri laflarına hemen atlıyorsunuz balığın oltaya yakalandığı gibi . Lütfen yapmayın.
  • 4 Yıl Önce

Vejo

Göreceğiz hepinizin balonu sönecek ırkçılar sizi tek bir oyum var oda sonuna kadar recep tayyip erdogandir
  • 4 Yıl Önce

mchd

Aç tavuk ...
  • 4 Yıl Önce

Osman

Delikanlı bile Ümit'i iplemiyor. Oturuşa bak.
  • 4 Yıl Önce

Numan

Sen de bir göçmensin. Senin ağzından konuşuyorum "Geldiğin yere geri dön. Burası senin vatanın değil."
  • 4 Yıl Önce

El muttakii

Ümit sizi de zafer turizmle postalayacak valizleri toplayın
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23