• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milyonlar bu haberi bekliyordu! O konuda flaş gelişme

3600 ek gösterge sonrası, sözleşmeli memura kadro ve emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) gündemde... EYT'de çalışma ve yasa tarihi netleşirken, sözleşmeli memurlar için de 3+1 formülü masaya geldi. Geçici işçiler için de çalışma süresinin uzayacağı bildirildi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

emanet

eytli olarak diyorum.bu seçimin kilit anahtarı eyt lilerdir.holding sahiplerinin milyon vergi borçlarını affeden kişiler o vergilerle eytlilerin hakkını gasbediyorlar.bende 5 oy var eyt çıkmassa cumhura verirsem namert oğlu namerdim.beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem.çokta umrumdaydı.bakın fatih noter huzurunda söz verdi. ben gelirsem haklarını vericem diye.demekki istenirse olur.burdan reise sesleniyorum.bak milletle tersleşme.yok kaybetsem bile çıkmaz diye.mesut yılmazı örnek al.oda diyordu siyasi hayatımada mal olsa imam hattiplerin orta kısmını kapatıcam diye.hiç kimse vazgeçilmez değildir .bunu unutma.kimler geldi kimler geçti bu dünyadan.dünya hala dönüyor.
  • 4 Yıl Önce

VATANDAŞ!

sözde emekli edip yine para ödeteceklerse kalsın emekliliğe kadar
  • 4 Yıl Önce

Türemiş eyt

Eyt ekimde görüşülecek ocakta meclise sunulacak temmuzda yersen yürürlüğe girecek EYTbu kazigi mhp den bir kere yedi surda kaldı 10 ay_ hicbirsey yapmadan beleş maaş alan 600 haybeci ve emeklileri yazıklar olsun birtaneside çıkıp haketmedigim bu maaşı artık almıyorum hazineye kalsın diyemedi utanmadan birde zam aldı/
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23