• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Togg CEO'su Gürcan Karakaş iddiayı doğruladı: Piyasaya sürmek için üzerinde çalışıyoruz

Yerli otomobilden önce başka bir teknolojik ürünü piyasaya sürecekleri yönündeki iddialara ilişkin açıklamada bulunan Togg CEO'su Gürcan Karakaş, başından beri bir otomobilden daha fazlasını yapmak üzere yola çıktıklarını ifade ettiklerini ve Togg'u, ana faaliyet alanı mobilite olan bir teknoloji şirketi olarak konumladıklarını belirterek, "Bu konuda bilgi vermek için henüz erken ama ilk akıllı cihazımız C segmenti SUV'u pazara sunmadan önce mobil olarak hizmet verecek bir dijital ürün için çalıştığımızın ipucunu verebilirim" şeklinde konuştu.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yerli ve millimi :)

Dün yerlilik oranı açıklandı %51 3 senede %68 olacakmış. Hyundai Bayon yüzde 66 Ford Cargo yüzde 84. Hyundai yüzde 51 ila 66, Renault yüzde 41 ila 51, Fiat yüzde 51 ila 58 ve son olarak Toyota’nın da yüzde 42 ila 55 arasında bir yerlilik oranıyla üretim yapıyor. Hyundai zaten yerli ve milli arabamızmış haberimiz yokmuş :)
  • 3 Yıl Önce

Numan

Dinomo artı güneş paneli takviye edilip sürüş menzili uzatılmalı..
  • 3 Yıl Önce

Güçlü Kenan

İllaki tutulmasını istiyorsanız ucuz satacaksiniz İlk başlarda kar falan düşünmeyeceksiniz gerekirse millete bedava da vereceksiniz ki pazarlarda yerini alana kadar benim bütün düşüncem bu benden daha iyi bir fikri olan varsa onu sahneye davet ediyorum
  • 3 Yıl Önce

Kadayıfçı Rıfkı

Bunun suda gidenini de isteriz. Tekneler çok pahalı. Tepesi açılır, koltuğu çok yükseğe çıkabilir, camları aşırı dayanıklı, kendisi sızdırmaz olsun lütfen.
  • 3 Yıl Önce

Allah cc nedileğinizvarsa versin 41kere maşallah

Allahim durduracak cahilere fırsat verme yarin açkalacak oto alamiyanlar batidaki ucuz otoları gordukce BUGUN AÇIM DIYEN DURDURAN BATICI LAIK LERE SAATLERCE BEDUAEDECEK
  • 3 Yıl Önce

Manyaq

Şarj sisteminin % 70ini bitirmiş olmanız gerekirdi. İstasyon sayısı şehirlerde 500 metre , şehir dışında 50 kilometre mesafede olması şart. Yoksa problem yaşanması kaçınılmaz.
  • 3 Yıl Önce

ALİ ARIKAN

otomobili bir ortaya koyunda kaldı ki ,başka işede yarasın..
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23