• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karamollaoğlu açıkladı! Kılıçdaroğlu 6'lı masada adaylığını ilan etti mi?

CHP'li kurmaylar tarafından kesin bir dille 'cumhurbaşkanı adayı' olarak gösterilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun alenen adaylık açıklamasında bulunmadığını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Seçim tarihi açıklansın, bir araya gelir gerekli açıklamayı yaparız" dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Dallı

YE HAYRULMEKİRİN.İNŞALLAH KURDUKLARINIZ TERS TEPE.
  • 2 Yıl Önce

lkj

malum benzemezler akılları sıra halka öyle bir boran ı çorbası hazirliyorlar ki " amma ve lakin borani corbasinin malzemesi birani çorbası malzemesine biz benzemiyor.
  • 2 Yıl Önce

099

bu benzemezlerin hesabi kitabi cook farklu. biryandan tabani yani secmenin tavrını hesaba katiyor oylari dağıt mamaya calisiyorlar . diger yandan disarinin sesine kulak veriyor bir yandan da ortak aday üzerinde uzlaşma nin yolunu aryorlar
  • 2 Yıl Önce

KEMALİST

Bir defa akıl yürütün; Kemal Bey, aday olmuş olsa ;yada olacak olsa neden bu kadar beklensin ki:))zaten Başkanlı yada parti başkanı ortda biri ?tabi ki, bu kişi muhtemelen bir başka görevde ve Aday aynı zamanda ,Muhalif partiler adınada konuşacağı için beklemeye alınmış Eylül aynı bekleyin açıklanacaktır yavaş yavaş buraya konulacak aday halkın aynı yüzleri görmek istemediği işte Bahçeli,Erdoğan yada Kılıçdaroğlu olmayacaktır aynı kavgaların bitmesi içinde...demkki yeni bir isim,beklenti ortaya konulacaktır...!
  • 2 Yıl Önce

doğru yazılanlar

k. MAL istiyorda başkan olmayı daha emir bekledikleri yer kimi aday gösterirlerse o, Reis'karşısına çıkaracak kimseyi bulamıyorlar, yalancı temel karamollaoğlu SEÇİM tarihi BELLİ bunu herkes biliyor, günah, günah ErbakanHocamızın partisinden ÇIK DEFOL, fatih erbakanda lgbt cilere, tescilli yalancılara yalakalık yapsın, olmaz olsun Onun gibi evlat. Reis'in yanında olmalı idi, yüzde doksan dokuz Müslüman olan Ülkede, Türban yasağı vardı, AYASOFYA KEBİR CAMİ ŞERİFİ müze idi, ERDOĞAN AÇTI CAMİ olarak, türban yasağını ERDOĞAN kaldırdı, İmam Hatiplerde 0 sıfır öğrenci ERDOĞAN katsayı problemini çözdü, öğrenci doldu, KUR'AN AZİMÜŞŞAN OKUL sıralarında OKUL gözlerin kör, kulakların Sağırmı? chp Müslüman düşmanıdır. türban düşmanıdır. İstanbul sözleşmesini getirecekmiş ilk işi lgbtci lerin haklarını korumak için afişler astırmıştırgelentepkiler üzerine kaldırdı chp k.MAL
  • 2 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23