• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Gönderirim!" "Gönderemezsin!" Karar verin, öyle ittifak kurun

Partilerin yalnızca mültecileri gönderme üzerine yürüttüğü politikaları eleştiren Ali Babacan, böyle bir şeyin mümkün olmadığını ve uluslararası hukukun izin vermeyeceğini söyledi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Murat

Vatan vatan ayrılmak sınırlar çekmek bölünmek vatandaşlık sistemi kurmak Allahın indirdiği ile hükmetmemektir. Bozgunculuk yapmayan her müslüman serbest dolaşım ve yerleşim hakkına sahiptir Avrupa bunu kendi içinde yapmıştır Müslümanım diyen ise sözde müslümandır Onlar hristiyanlar yahudilere lgbtliler kapı açar Ama müslümanı beğenmez Laiklik açık bir küfür büyük bir zulümdür. İslam dinde kardeşliktir. Ancak bu işe gayri müslim ve dinsiz ve laik kalkışır Büyük hışım zaten üstündedir. Zaten burasıda kapı açılacak yer değildir. Küfre boyun eğerek yaşamak küfre hatta şirke sebep kesinkez yasak olandır. Allah savaşı şeytan ve dostları için var etmiştir Allahın yolunda şehitliklik tek dini islam yapmak selamet düzen adaleti tesis etmek kardeşlik ortamını temin etmek içindir Hicrette ayrı bir seçenektir.
  • 4 Yıl Önce

emekli

biz bunların ne mal olduğunu biliyoruz, bunları ısıtıp ısıtıp önümüze getirmenin anlamı ne, ha sizi bak bunlara veririz diyemi korkutuyorsunuz, biz bu ülkede 1980 darbesinide, 2001 krizinide görüp sağ çıktık çok şükür, yeter artık ya şu ülkedeki haksızlıklarıda yazın artık, ssk ve bağkur emeklilerine yapılan zam haksızlığı, mazota hergün 2 tl gelen zamların düşerken lütfedilip indirim yapılması gibi..!!!
  • 4 Yıl Önce

Nilgün

savas bitiminde gönderilebilir buna hangi hukuk karsi gelebilir tabi akp hükümeti avrupalilara karsi türkiye yi mülteci ülkesine cevirdi o ayri ali babacanda akp nin aygi olduguna göre göndermez onlar abd ab tarafindangörevli
  • 4 Yıl Önce

deniz HAN

ahhh kemal bey videolarını izliyorum hep çelişkili ifadelerin var tezkereye hayır çekiyorsun sonra çıkıp kuvayi milliyeciyim diyorsun bir bakıyorsun libyada ne işimiz var diyorsun bir bakıyorsun suriyede orda burda ne işimiz var diyorsun yahuu teröristler ülkemize saldırırken orda ki terör örügütlerini yok etmeye giden ordumuza sen ne işimiz var diyorsun o milletvekilin çıkmış sihaları eleştiriyor adı da sezgin bey yahuu pkk kamplarını yerle bir eden sihaları eleştiriyor bu milletvekili kuvayi milliyeci mi oluyor hadi ordan kimi kandırıyorsunuz kemal beyyy kuvayi milliye ruhu olsa sende hdp yi dışlarsın var mı o yürek sende dışla hadi hadiii ağzın laf yapsın görek hadi o sezgin beyi ne zaman göndereceksin sinirlerimizi hoplatıyor chp den soğuttunuz be deniz baykalı mumla arıyoruz be muharrem ince yi arıyoruz be zamanında sana verdiğimiz oylar haram zehir zıkkım olsun san artık oy yok bizim yolumuz cumhur ittifakı hedef 2023 artık bu yoldayız sende barajın altına git inşallah seçimde barajın altında kalırsın
  • 4 Yıl Önce

Şeyh Şamil

Uluslararası hukuk sadece bize mi işliyor. Tüm batı özellikle de yunan her gün yapıyor bu adiliği. Bir şey oluyor mu? Biz küffar ne der diye dert edinmeyiz Allah'tan korkarız sadece.
  • 4 Yıl Önce

Hasan

Bu vatan Allah ın malı. Kimsenin değil. Herkes Buraya bireylerden geldi
  • 4 Yıl Önce

Musa

6 partiyi toplasan bir Adam etmezsiniz  
  • 4 Yıl Önce

Vatandas

Getirildikleri gibi gönderilirler.bu vatan kimsenin babasının malı değil.ugruna ölecekler bu ülkede yaşamalı ne elin Arabi ne İsraillisi ne rusu.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23