• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'ın kararı bir ilçeyi sevince boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bulunan Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi kararı ilçede büyük sevinçle karşılandı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

יום

Yöre sakinleri sevinçten boğuldu, acil yardım ekipleri bölgeye gidiyor, tamam
  • 4 Yıl Önce

orman olarak muhafazasında hiç bir yarar görülmeyen ne demek ya, sen ağaçları keseceksin, yeşili sevmeyen cehapekakalılardan ne farkın kalacak
  • 4 Yıl Önce

ömer

o ne demek biliyor musun zekai abi, orman vasfı taşımayan çalılık demek. başkan da, bu işin bakanı da bu işi senin kadar bilir herhalde. cevher yumurtlamadan biraz düşünsen, hiç bir konuda bilgisi yok fakat fikri çok yurdum insanı.

abdrhman

ne kadar böyyük işler yapıyor erdoğan bir imza atıyor yerler inliyor.
  • 4 Yıl Önce

bekir

joe biden, ki erdoğan ın dostu değil, daha 2012 de obama nın yardımcısı iken erdoğan ın türkiye ye 2 türkiye daha ilave ettiğini söylemişti. bizim kara gözlüklü çamur şevket ler görmezü göremez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23