• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çılgınlık büyüyor: İstanbul Nişantaşı'nda boş arazi 250 TL!

Metaverse'te sanal arsa satışının Türkiye ayağında 20 binden fazla parsel alındı, en çok ilgiyi İstanbul gördü.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

meleknur

ESKİDEN DUYARDIK BİR ŞAHIS, BAŞKA BİRŞAHISA BOĞAZ KÖPRÜSÜNÜ SATMIŞ! DAĞ DAĞA KÜSMÜŞ TAVŞANIN HABERİ OLMAMIŞ. ONUN GİBİ
  • 4 Yıl Önce

ALİ KİREÇ

insanlar bukadar beyinsiz olursa şeytanın uşağı olan küreselciler böyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar.
  • 4 Yıl Önce

osman özkan

türkiye varlık fonu zaman kaybetmeden türkiyenin sanal arazılerini satın alıp kendisi pazarlasa müthiş kar ederler böylece ülkemiz kazanır ama bunu görecek çap ve kalıbrede yönetici varm bunu göreceğiz.ama zannetmiyorum.
  • 4 Yıl Önce

ziyag

devletin elle tutulmayan gözle görülmeyen hiçbirşeyin satılmasını engellemeli 
  • 4 Yıl Önce

Amine

Şeytanlar sizi sanal dunyasinin arsalariyla kandırıp,uyutup,oyalayip kendileri gerçek dunyanin gerçek arsalarını topluyorlar.Rabbimiz ne diyor insanoğlu sana akıl verdim akletmezmisin,akledin şeytanların yalanlarına kanmayin.
  • 4 Yıl Önce

Alihasan

2.internet devrimi yolda. Türkiye olarak 1.internet (şu anki sanal alem) devriminde etkili olamadık. Bari Bu Metaverse olayında T.C. olarak öne çıkalım.
  • 4 Yıl Önce

… bull

Salak mi bu millet Devlet bu …lığa erisimi kapatmali
  • 4 Yıl Önce

Moka

Kapatamazsın o BlockChain. :D :D :D :D
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23