• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Nebati şutladı 3 kafadar patladı

Ekmek hesabı üzerinden asgari ücret zammını küçümsemeye kalkan Cumhuriyet Gazetesi, CHP'li Veli Ağbaba ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'ndan cevap geldi. Karahasanoğlu, ortaya atılan yalanları tek tek deşifre edip gerçekleri paylaştı.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Vatandas

Akit aynı dünya aynı istikametteyiz ama istanbulda ekmek bazı yerlerde 3.5 TL keşke türkiye ortalaması deseydiniz daha iyi olurdu sizi eleştirmek için söylemiyorum 10 tane gerçeği görmeyip birtane yanlışa takılanlara prim vermeyin halktv tele1 krt tv tv5 foks bunlar 10 gerçeği 10 kusurlu hareket olarak halka yediriyorlar bunlarla mücadele eden bir akit var öbür yandaş gibi gözüken kanallar amma lakin fakat lafları ile çok oyalaniyor zaman muhalefetin yalanlarını düzeltme zamanı değil gerçekleri bangır bangır anlatma zamanı.
  • 5 Yıl Önce

İSMAİL H.İLİŞE

CUMHURİYET VE SÖZCÜ BU İKİ TETİKÇİ GAZETE ÜLKEYİ KAOSA GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYOR.DEVLETİN BU GAZETELERİN VE TV LERİNİ KAPATMASI LAZIM.MUTLAKA AMA MUTLAKA.
  • 5 Yıl Önce

1923 den 2001 yılınakadar ir isviçre biralmaya fransa ensevdikleri ingiliz gibi yaşatılarda bizmi görmedik

eskiden iiydiyse eski filimleri izleyin kyaslayın
  • 5 Yıl Önce

ahmet

Onların da 3,5 TL olacağını söylemeleri mümkün değil. Bugün 230 gram ekmek, Ocak ayına 12 gün kala, kaç lira? 2,5 TL. SAYIN kARAHASANOĞLU 15 gündür 230 gram ekmek 3.5 tl den satılıyor ...
  • 5 Yıl Önce

Dalgacı

Herhalde dalga geçiyorsunuz. 20-30 gram fark var diye hesabı yalancılıkla mı suçluyorsunuz. Aynen yazdığınızı aşağı koyuyorum 2021 yılı Ocak ayında 200 gram ekmek 1.25 TL idi.. Oysa şimdi 200 gram ekmek fiilen yok.. Ekmekler şu an 230 gram.
  • 5 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Adamların mayası yalan ekmeğin mayasını ununu ne yapsın.
  • 5 Yıl Önce

erhan kabardey

türkiyeyi almanya ile mukayese etmek nasıl yanlışsa 20022 ile 2021 i mukayese etmek aynen öyle yanlıştır,direksiyonun başında aynı kişi var,sevki idareyi aynı kişi yönetiyor,mevcut yönetimin olmadığı 2001 yılını baz alacaksın,2000 i 1990 lı yılları baz alacaksın,asgari ücrete o zamanlar ne çıkıyordu şimdi ne çıkıyor ona bakacaksın,2001 yılında asgari ücret VİZONTELEYDİ ::)) PARDON 110 TL İDİ,2000-2001 ARASI ASGARİ ÜCRETLE 1000 TANE EKMEK ALAMIYORDUN,BUGÜNKÜ ASGARİ ÜCRETLE ANKARADA EKMEK 2.25 TL YANİ 2000 EKMEK ALABİLİYORSUN,HATIRINIZDAN ÇIKARTMAYIN DİYE SÖYLÜYORUM,PKK BİTTİ KIRINTISI KALDI,FETÖ BİTTİ KURUNTUSU KALDI,KAFİR DÜNYANIN ELİNDE BİR TEK KUR'U KALDI,AKLINIZ VAR,DÜŞÜNÜN YA REİS OLMASAYDI ?
  • 5 Yıl Önce

Vejo

Zeytin zeytin zeytin
  • 5 Yıl Önce

Aziz Metin

Bay yalan; dün BİM ve ŞOK'a un almaya gittim, her ikisinde de fiyat 7.90 idi, Tarım'a gittim 10 TL. Yarın veya üç-beş gün sonra gitsem 11-12 TL'dir. Bir kilo undan kaç ekmek çıkar?
  • 5 Yıl Önce

Zeytin

Akittttt ve yazarları. Esas halktan kopan sizsiniz.
  • 5 Yıl Önce

Velid

Ağababalarınızın kirli çamaşırlarını döktüler diye mi halktan uzaklar, tosun?

Serhat

Herşey çok güzel maşallah sayenizde
  • 5 Yıl Önce

Tane Hesabı Olmaz

Ekmekte gram, ücrette dolar ve ABD enflasyonu dikkate alınmalı.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23