• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Afganistan’da 18 milyon insan aç

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Afganistan Sorumlusu Mücahit Kılıç, Afganistan’da başta gıda olmak üzere temel ihtiyaçlarını karşılayamayan milyonlarca insan için kırmızı alarm çaldığını söyledi.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdurrahman Özcan

25 yıl boyunca Akit vakit yeni akit abonesiydim. Provakatör da değilim... ama ben 2 çocuğuma bakmaya zorlanırken Suriyelilerin sadece bizim ülkemizde 5 - 6 çocuk yapmasını esefle karşılıyorum. Düşüncesiz , hazıra konan umursamaz , vatanını satmış, zordan kaçmış kimseye yardım yok artık... yardım kuruluşları da ellerine geçen yardım paralarının % de kaçını ulaştırıp ne kadarını da kendilerine masraf olarak aldıklarını şeffaf bir şekilde açıklamaları gerekiyor... mızrak çuvala sığmıyor. Herşey rant olmuş... benim hiçbirine bir güvenim kalmadı.
  • 3 Yıl Önce

Abdurrahman Özcan

Ben önce kendi vatandaşımı doyurayım. Artık insanlar bıktı... benim insanım açlık sınırına yakınken başkasına sonra yardım düşer... petrolle oynayıp avrupa larda amerika larda lük içinde yaşayan şerefsiz onursuz haysiyetsiz vahhabi bedevilerden daha fazla vebalde değiliz... o yüzden yıllardır Hüsnü niyetle bakıp gönül verdiğim IHH dahil tüm İslâmî ve insani yardım kuruluşlarının bir an önce Yurda dönük yardımlarda bulunması gerekiyor. Bıçak kemiğe dayandı... 4 milyon Suriyeli dahil hepsi ait olduğu yerlere gönderilmeli afrika daki susuz bölgeler ve Filistin hariç diğer tüm yerlere giden yardım vanaları kapatılmalı. Miskin tembel ve üretmeyene vede oturduğu yerden sadece 5 - 10 çocuk yapana ekmek değil şu bile verilmez... düşüncesiz ahmaklar... nasıl olsa veren biri olacak.. hep almaya alışmışlar...
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23