• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Partili Cihan Paçacı: HDP Millet İttifakı'nın içinde olmadı, olmayacak

Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, HDP'ye ilişkin açıklamasında, "HDP, hiç Millet İttifakı'nın içinde olmadı. Bundan sonra da olmayacak." dedi.

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Maraşlı

Seni böyle konuşturan ne kasetin devamı mı
  • 5 Yıl Önce

Hüseyin Sonyıldız

Yav He He(!) olmadı, bizde yedik. Adamlar mecliste döndü o koltukları size biz verdik kesin sesinizi dedi, gıkınız çıkmadı şimdi sallıyorsunuz efendim. He He tamam (!)
  • 5 Yıl Önce

Cems

Yaa arkadaş bunlar insanları aptal sanıyor.
  • 5 Yıl Önce

Mehmedi

Hdp yide pkk yıda yumurtlayan iyi parti ve chp zihniyetinin taakendisidir..İslam düşmanı Müslüman Milletler düşmanı chp ve iyi partisi..
  • 5 Yıl Önce

B.b

Ula oğlum insanların aklıyle alay ediyorsunuz.fetonu taktikleri bunlar .oy hesabı yaparken hdp var ,sonrasında yokmuş gibi davranmak nedir bu yobazlığınız ya milletin aklıyle oynuyorsunuz adeta .bu sefer nal toplayacaksınız nal.sınıfsız herifler .herif bas bas bağırıyor ist bulu bizim oylarımızla(üç kâgıtçılığımızla ) aldınız dediğin de hepiniz dut yemiş bülbül gibi sesiniz çıkmıyor .bırakın bu numaraları vatandaş işi çözdü.
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

edepsiz ahlaksız ve hainsiniz aynı zamanda yalancısınız. ibb de kime oy verdiniz. ibb binasında bu oda iplilerin bu oda hdpkklıların diye ayrılmadımı aynısınız birsiniz farkınız yok. bakalım seçim zamanı milletin içinde nasıl dolaşacaksınız.
  • 5 Yıl Önce

AHMET ARIK

At yalanı, öpsünler inananı......
  • 5 Yıl Önce

kahvaltı

ermeniral kahvaltı yapmadan dostlukları bozmayın lütfen. bırakın ermeni kızı sülo ile kahvaltı yapsın
  • 5 Yıl Önce

Sabetay Kemal

"HDP başlangıçtan itibaren Millet İttifakı'nın dışındadır." Hadi oradan. Yalancının yüzü kararsın mi? Kararsın. Ancak kendi cahil seçmenini ve cahil CAHAPE lileri kandırır.
  • 5 Yıl Önce

ŞUAYIP

Belediyede beraberdiniz,yeni anayasa çalişmalarında beraberdiniz.....
  • 5 Yıl Önce

Nur Ahmet

Yalan ,takkiye,hep birlikte hainliğe devam ediyorsunuz.içinde olmayacak görünecek ancak dışarıdan destek verecek,durum bu.
  • 5 Yıl Önce

selva

belediye secimlerinde oyle olmadi ayrica mecliste bizim pkk sempatizanlarinin oylariyla orada oturuyorsunuz dendi tikiniz cikmadi
  • 5 Yıl Önce

1234512345

He biz de safız zaten dediklerine inanıyoruz. Ulan iyi partinin hdp nin ve feto nun kankası olduğunu cümle alem biliyor.
  • 5 Yıl Önce

KARADAGLI

SAYIN YAYCI BAKTINIZ OYLAR ERIYOR AYNI GUNESIN ALTINDA ERIYEN BIR BUZ KUTLESI GIBI ERIYOR VALLAHI ERIYOR ONUN ICIN BU U DONUSU SIMDI SELAHATTIN DEMIRTAS ILE KAHVALTI YAPMAK ISTEYEN BEN DEYILIM !!! BIZZAT SIZIN GENEL BASKANINIZ MERAL AKSENER DIR SABREDINIZ 1.5 SENE KALDI !!!
  • 5 Yıl Önce

alper

yalancı sahtekarlar neden yalan konuşuyorsunuz kimin sayesinde vekil seçildiniz utanın hayinler
  • 5 Yıl Önce

Mahmut şahin

olmadı olmayacak deyince bari bı ayağını yerden kaldirsa
  • 5 Yıl Önce

Tortumlu

Kelli felli,yaşını başını almış adamlarsınız yalan söylemekten insan nasıl utanmaz? hayret ediyoruz mevki uğruna insan bu kadar küçülmemeli hdpli Fatma kurtulanın yüzünüze bakarak sayemizde o koltuklarda oturuyorsunuz diye ayar cektiyinde gıkınızı çıkarmayıp öylece bakakalmıstınız.yerel secimlerde chp , hdpkk ittifak Yapmadınızmı?başınızdaki tiyatrocu lider selocanı kahvaltiya çağırmadımı?cezaevinde olmamasi gerektiyini soylemedimi?yanılmıyorsam seçimlerden önce abd başkan adayı hilary clington ile lideriniz meral hanım hdp ve chpn'li yöneticiler bir araya gelmedilnizmi?o kadin sizi bir araya ne için getirdi pişti onamayamı? siyaseti ve kendinizi bu kadar igrenclestirmeyin dürüst olun biraz . milleti aptal yerine koymayın.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23