• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biden yönetimine sert Filistin tepkisi: Mide bulandırıcı ve ahlak dışı

Joe Biden yönetiminin İsrail desteğini eleştiren ABD'li Müslüman Kongre üyesi Ilhan Omar, "ABD'nin bu şiddetli katliamı desteklemesi mide bulandırıcı ve ahlak dışı" dedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Almanya frankfurt şehrinde israili protosto vardı

israili destek verenler göbek atıyordu. öyle bir dünyada yaşıyoruzki, kimimiz nefret taşıyoruz, kimide zulümü alkışlıyoruz.
  • 5 Yıl Önce

Mert

Sen once kendi ulkene don.ABD nin Ekmegini yiyepde hainlik yapma.
  • 5 Yıl Önce

5678

allahımdan dilerim abddeki siyah tenlilerin müslümanlığı artar amin
  • 5 Yıl Önce

Cino

Ne ahlaktan bahsediyorsun. Ahlaklı, erdemli insanlar basın organlarında, filmlerinde, dizilerinde müslüman ülkeleri ve müslümanları öyle gösterir mi. Demokrasi götürüyorum diye işgal ettiği müslüman ülkeleri ne hale getirdiğini görmüyor musun.
  • 5 Yıl Önce

saffet

Biz herşeyi hak ettik tarihimiz mazlumu korumuş Yahudileri fırından alıp bağrına basan müslümanlar degil miydi işte israilin vefa borcu size
  • 5 Yıl Önce

Maraşlı

Îşte ben asıl buna israilin başına düşen bomba derim. Eminim bu konuşma atılan tüm sözde füzelerden daha etkili omuştur. Çünkü katlim destekcilerinin seçmenleri gerçekleri bilmesi gereken asıl kesim.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23