• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İlber Ortaylı'dan Biden'e 'soykırım' tepkisi! "Türkiye acilen bunu yapmalı"

ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 Ermeni olaylarıyla ilgili olarak yayımladığı mesajda kullandığı ‘soykırım’ ifadesine tarihçi, Prof. Dr. İlber Ortaylı’dan tepki geldi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

mustafa

Bu tarihçimiz de epey boş biriymiş. Neden ermenice yi iyi öğrenecekmişiz? Onlarca müslüman olan ermeni var.Ayrıca yahudi lobisi ile neden iyi geçinmek mecburiyetindeymişiz??? En milliyetçilerimiz İsrail'i Ortasya Türk devletlerine taşımamış mıydı? İsrail Cumhurbaşkanının özel davetine küçücük partisiyle şerefyab olmamışmıydı???Örtü-sakal-bıyık aptallıklarıyal uğraşacağınıza ,Erbakan hocaya öğle namazını 3,ikindiyi 5 yerde kıldı diye iftira atan mahallenizin şaşkalozlarıyla bir yere gidilmez sayın prof. Bunu başaracağız Allah'ın izniyle ama nasyonallerle değil.
  • 5 Yıl Önce

hizipsavar

bu konu ile ilgili bir web sayfası kurlacak elimizde ki tüm belge ifade ve tanıkaların ifadeleri türkçe ingilizce ve ermenice yayınlanacak. bir bölümde ermeni iddiaları delileri ile iftira ve gerçeği diye belgelerle yayınlanacak. başka bir bölümde ermenilerin yapmış oldukalrı katliamlar belge ve resimleri ile paylaşılacak. ilk önce akademik ve halk tabanında zafer kazanılacak ki ordan seçilenler hükümetlerde tezimizin haklılığını savunsunlar.
  • 5 Yıl Önce

Tam bir

Bastan sona Yahudi guzellemesi yapmis...
  • 5 Yıl Önce

Mühendis

Bu ülkelere hadi gel tarihi vesikaları inceleyelim demekle sorun çözülmez çözülmüyor. Bu adamlar bundan anlamıyor. Anlamazlar. Bundan öncekilerede aynı şeyler denildi çözüm oldu mu hayır. Bak sıra sıra ülkeler bu kararı alıyor. Bu kararı alan ülkelere karar öncesinde tehdit boykot v.s. uygulayıp akabinde ibretlik ağır bedeller ödetmek gerekir. Daha önce karar alanlara elle tutulur ses getirir bir tepkimiz olmadığı için arkası geliyor. Gelmeye de devam edecek.
  • 5 Yıl Önce

Süleyman

maasssssallah massssallah
  • 5 Yıl Önce

p.p

maşallah
  • 5 Yıl Önce

hoca tarihci olabilirsin ama DARBELER VE KOLONYALIZM TARIHINDEN HABERIN YOK!

EMPERYALISTLERIN ULKELERI KENDI MENFAATLERI DOGRULTUSUNDA VESAYETCI KONTROL VE EGEMENLIKLERINE EL KOYMA ALISKANLIKLARINDAN HABERIN YOK! .... cehalet mi, gaflet mi, dalalet mi. . YOKSA SENDE MI?
  • 5 Yıl Önce

ömer

seninde emperyalist ülkelerde bir eli yağda bir eli balda yaşayan batılı devletlerin gazıyla ortalığı kışkırtan diaspora ermenilerinden haberin yok adama sormazlarmı şu anda yaklaşık 200-300 bin tc vatandaşı ermeninin kardeşimiz olduğunu ayrıca 500 bin ermenistan vatandaşınında giriş çıkış yaparak ülkemizde çalıştığından bizimde onlardan rahatsız olmadığımızdan haberin yok

Mehmet

Tek çözüm güçlü devlet olmaktan geçer.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23