• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den tarihi hamle! ALP-1 resmen açıklandı

Yeni tip koronavirüs nedeniyle bazı güçlerin dünyada yeni bir kriz oluşturacağı öne sürülüyor. Ülkelerin ekili alanlarına, hayvancılığına yönelik saldırıların başlanacağı ve bu yönde yerli ve milli tohumun öneminin bir kez daha öne çıkacağı düşünülüyor. Bu gelişmelerin ardından Konya'da soğuğa, hastalığa dayanaklı ve dekar verimi yüksek yerli ekmeklik buğday tohumu geliştirildi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Recep Güler

BAZILARINA,GÖKTEN MELEKLER İNSEDE''TÜRKİYE ÇOK İYİ YOLDA,,DESE-MELEKLERE İNANMAYACAK O KADAR SARHOŞ-SATILMIŞ-ZVALLI VARKİİİ,HEMEN BİŞEYLER UYDURURLAR!ALTTA BİR TANESİ HEMEN,BİZE YEDİRMEZLER-DIŞARIYA SATARLAR,,DİYEREK-DEVAMSIZLIĞA BAŞLAMIŞ BİLE!ULA ZIRTO-KORONA DÖNEMİNDE,BİZE GEREKLŞ NİCE İHRAÇ ÜRÜNÜNÜN ÇIKIŞI-SATIŞI YASAKLANMADIMI?AZ OKUYUN-OLMAYIN CAHİL!
  • 6 Yıl Önce

mustafa

GDO YERLİ OLUNCA ZARARSIZMI OLUYOR. BU NASIL BİR AKIL TUTULMASI ANLAMADIM.
  • 6 Yıl Önce

mazlum

bu işi sıkı tutmazsanız hepimizi açlıktan gebertir bu yahudi
  • 6 Yıl Önce

Selim

Tabi çok güzel, sevinelimmi üzülelimmi, bu buğdayı bize yedirirmisimiz? yoksa yurt dışından ucuza getirdiğiniz buğdayı bize yedirip, bu buğdayı daha fazla para veren gavura mı yedirirsiniz.
  • 6 Yıl Önce

Necati Baldozcu

ooooooo Akit gazetesinde nöbetçi fetöcüler yoruma asılmış. Etleri çürüyen, geberemeyen m. fetoş gütoş efendiniz mi rüyasında görmüş? Bak hele sizin kataloglardan bişeyler ayarlasana bana, anladın sen.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23