• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.5 milyar TL katkı sağlayacak

Yusufeli Barajı 3 Milyonuncu Beton Dökümü, Bayburt Demirözü Sulaması, Rize Merkez ve Güneysu İlçeleri ile Taşlıdere Vadisi Islahı 5. Kısım Hizmete Alma Töreni'ne canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tamamen kendi mühendislerimizin ürünü olan Yusufeli Barajı, ekonomimize yılda 1,5 milyar lira katkı sağlamanın yanında Çoruh Vadisi'ni taşkınlardan da koruyacaktır" dedi.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tolga

O katkı milletin cebine girecek mi önemli olan bu.  
  • 6 Yıl Önce

Kocasolak

İnşaAllah İTHAL kömür, gaz ve petrol yakarak elektrik üretmekten kurtulacağız. Onlarca yıl yerli üretimi baltalayan Truva atı chp nin dağıldığını da görmeden ölmem.
  • 6 Yıl Önce

serdar 6

bu hökümat paraları epten betona gömmüştür. halbukilim hastaneler, barajlar, sulama kanalları, köprüler, tüneller, okullar, üniversiteler, havaalanları, fabrikalar, osbler, adliyeler, parklar, avrasyalar, marmaraylar, epiciğini papirusla , bambu ile yapmak mümkün iken episi çimentonununan yapmışlardır, meralingo and temelingo ööle diyolar.
  • 6 Yıl Önce

Katkı Kim(ler)e

Ben elektriği KW 57,4 kuruş X2 haraç ile almaya devam ettikçe, yapmasanız da olur.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23