• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüsle ilgili önemli açıklama! "1 hafta oldu" deyip duyurdu: Başladı

Çin'in İstanbul Başkonsolosu Cui Wei, koronavirüs hastalığı nedeniyle Çin'den Türkiye'ye getirilen ‘Favipiravir’ isimli ilaç ve Çin’deki aşı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türkiye’deki gözlemlerini de aktaran Wei, “İşe giderken yine boğaz kenarında koşanlar, balık tutanları görüyorum. 'Buralar boş, ben de sağlıklıyım geleyim' düşüncesi doğru değil. Sağlıklı olduğunu bilmiyorsun. Virüs bulaştığı zaman size haber vermiyor." dedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Amet sasmaz

Size güveniyoruz allaskina şu bizim gibi emeklilerin sesine kulak verin borcumuzdan dolayı maslarimiz tamami biloke oldu tamam bu sekilde borclar ödeniyordu bizde calisiyor idare ediyorduk ama simdi her yer kapali calisamiyoz herkez alisverisini yapti biz ne yapalim alaskina duyurun sesimizi su emeklilerin maslarindaki bilokeyi hic olmassa iki aylina kaldirsinlar gele ramazan is yo heryer kapali ne olur duyuru sesimizi
  • 4 Yıl Önce

hunkartensi

ilaç işe yarıyorsa ve yan etkileri bulaşıcı değilse kullanılmalı bence en azından yan etkileri kişisel olduğu için mücadelede daha rahat olunur ama böyle mücadele edenlerde risk altındalar rahat mücadele etmek mümkün olmaz
  • 4 Yıl Önce

xxx

DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA..
  • 4 Yıl Önce

Kaktus Sydney

Bu Cin lilere guvenip bu ilaclari kullananin akli zail olmali. Beser sasar ama Cin kendi pisliklerini temizledin once 8 milyona yakin olum var hicbirinden bahsetmiyorlar. 
  • 4 Yıl Önce

Mesut Sarp

Peygamber Efendimiz (asm) buyurmuştur ki: “Çin’de de olsa ilmi arayınız. Çünkü ilim öğrenmek her Müslüman’a farzdır.Bu hadis-i şeriften şu hükümleri ve sonuçları çıkarmamız mümkündür: 1- İlim evrenseldir. Faydalı bilgi belli bir kavmin malı değildir ve her yerde bulunabilir. Başka bir ifadeyle, doğru bilginin milliyeti yoktur. İnsan doğru bilgiyi Çin’de de olsa aramalı ve onu her nerede bulursa almalıdır. 2- Allah faydalı bilgiyi isteyene verir. Müslüman olup olmaması fark etmeksizin; isteyen, yoluna baş koyan, uğrunda çalışan ve istidat lisanıyla duâ eden herkes faydalı bilgiye ulaşma hususunda Allah’tan yardım görebilir, Allah’ın yardımıyla faydalı bilgi elde edebilir. Kim bu uğurda istidat lisanını konuşturur ve Allah’tan isterse, Allah ona verir.şu yeryüzüne hâkim olan insanlık saltanatının, teknolojinin ve ulaşılan medeniyetin, Kârun gibi gururlanarak ve üzerinde boğuşularak elde edilmez; bütün bu medeniyetin aczi ve zaafı için insanlığın emrine verilen maddeye ait bilgilerin ürünüdür. Bu bilgilere ulaşmak için kendisine Allah tarafından yardım edilir, doğru ve faydalı bilgi öğrenme kapıları açılır ve bizzat aklı ve bilinci yaratan Allah tarafından doğru bilgi insana ilham edilir. 3- Allah, insanoğlunu doğru bilgiyi öğrenme yetkisi ve donanımı ile donatmıştır. insann halife oluşunun bir alâmeti budur. Müslüman olup olmaması ayrı bir meseledir! Şüphesiz Müslüman doğru bilgiye daha çok koşmalıdır. Fakat günümüzde maddeye ait doğru bilgiler Müslüman olmayanların ellerindedir. Bunu teslim edelim. Çünkü onlar istiyorlar, onlar arıyorlar. İstidat lisanıyla onlar duâ ediyorlar. Allah da onlara veriyor. Müslümanlara gelince... Ellerindeki dinde, doğru bilgiyi almakla ilgili sayısız emirler bulan Müslümanlar, maalesef bu konuda Müslüman olmayanlardan geri durumdadırlar. Bunun cezasını da geri kalmışlıkla ve ileri ülkelerin çantasını taşımakla çekiyorlar. Bugün İslâm âleminin çektiği sıkıntıların önemli bir sebebi budur. 4- Her Müslüman için, dünyasına ve ahiretine yetecek doğru bilgiyi öğrenmek farzdır. Öğrendiklerini insanlığa hizmet olarak sunmak da sünnettir. 5- Melekler, ilim talebelerine duâ ederler, onları tehlikelere karşı Allah’ın izni ve emriyle korurlar.
  • 4 Yıl Önce

Aga

ARTIK BIRI ŞU ÇINLI VIRUSU SUSTURSUN.KONUŞACAKSA KENDI ULKESINDE INSANLARA NELER ETTIKLERINI ANLATSIN AMA ESKIDEN BATILILARIN YAPTIĞI GIBI BU VIRUS ULKEM HAKKINDA KONUŞMASIN.BU ULKE SAHIPSIZ DEĞIL.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23