• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Kamalak'tan Devlet Bahçeli açıklaması!

Saadet Partisi eski Genel Başkanı Mustafa Kamalak, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Suriye'ye yönelik açıklamalarına cevap verdi.

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sağ

80 yıldır yapılmayan şeyler yapıldı sıralarda KUR AN AZİMUSSAN okutuluyor hafızlık eğitimi veriliyor okullarda türban yasağı kalktı faiz indiriliyor sıfır Yapmak için uğraşıyor REİS mescitler bodrum katlardan yukarı katlara çıktı lüks otellerde öğretmenevlerinde kıble yönü gösterir işaretleri görüyoruz tavanlarda seccadeler mevcut bunların yapılması chp ye rağmen mezhepçi chpkafirlerden beterdir
  • 4 Yıl Önce

Bir

Hadi temelkaramollaoglu nu İngiliz zevcesi yönlendiriyor senin de zevcen hdplimi chplimi bilelelim
  • 4 Yıl Önce

Dürüst

Saadet partisininde artık chphdpkk girdiğinin delilidir.İslam düşmanı hdpile BERABER DİR Necmettin Erbakan hocamız rahat etsin mekânı cennet olsun Peygamber efendimiz Hz Muhammed sav efendimize komşu eylesin Rabbim Cennetiyle Cemaliyle şereflendirsin İnsALLAH Rabbim
  • 4 Yıl Önce

Korkut

Vay dangalak vay,kafaya bak! Suriye ye girerseniz cikamazmıšız,ne oldu haritaya bak Türkiye sınırları nereye vardı.Suriyede deaş adıyla Amerika'yla,AB ile PYD adı ile Rusya,Amerika ve İran'la savaşarak neler elde ettik.Esed kim neyi var,Şam'da bı mahkum,sonunu bekliyor.Farkinda degilmisin,yoksa kör müsün.Yedi duveli düze getirdik Allah'ın yardımıyla.Sen kâfir Esed'in yanında durmaya devam et,onunla yargilanirsin inşallah.
  • 4 Yıl Önce

Cemal arayan

İsrail suriyeyi vuruyor bizde vuruyoruz Abd yanınızdayız yürüyün diyor Kiminle ittifaktayız Söyle bana dostum trump
  • 4 Yıl Önce

Kerim Develi

Maalesef, doğruları söylediğinde, ve bu doğrular hükümetin politikasına uymaz ise, o zaman hemen ya cehapeci olursun, ya fetocu, ya pkk'cı, ya da dış mihrakların maşası. Saadetin girdiği çizgiyi hiç sevmem, ama kamalak'ın dediği dos doğru. Yani adam "Allah bir dese" de mi inkar edeceksiniz ? Halbuki her aklı selim olanlar şunu bilmelidir : o esed denen zalim düşse, yarın suriye aynı irak gibi 3'e bölünür : bir taraftan pkk, bir taraftan Türkiye yanlısı sunniler ve bir yandan israil ve rusya yanlısı sözde alevi ama özde seküler bir yapı. Ve bu iş bitince de, var güçleriyle Türkiye'ye saldırırlar. Bakmayın siz pkk'nın Türkiye'de sessiz kaldığını, yarın o esed düşsün, defakto olarak suriye irak misali bölünsün, işte o zaman asıl Türkiye karışcak, bir taraftan pkk, bir taraftan hdp, bir taraftan ypg, bir taraftan barzani, bir taraftan türkiye deki pkk sempatizanları, ve bir taraftan kılıçdaroğlulu cehape. Işte o zaman ortalık karışır. Ve inanın, Türkiyenin karışması, suriyenin karışmasından çok daha kolay, zira yapılar, örgütler, vatan hainler, maşalar, siyasiler... herşey halihazırda zamanı bekliyorlar, zamanı kolluyorlar. Yani pimin çekilmesini bekliyorlar, çekildiğinde de her koldan saldırcaklar. Ve Türkiye esed gibi varil bomba atamaz, türkiye esed gibi "at bombayı teröristin yanında 10 sivil ölürse ölsün" mantığıyla gidemez... bir taraftan ab, bir taraftan abd, bir taraftan onlar için çalışan medya... Türkiye'ye de iç savaş var deyip, chp/hdpkk bir olup bir uluslararası harekata çağrı yaptıklarında ve durum müsait olursa, işte o zaman Türkiye'ye bir Sırbistan harekatı gibi bir harekat düzenlerler. S-400'lere bu kadar karşı çıkmaları tam da bu yüzden ! Reis'in her yaptığı doğrudur deyip geçmeyin, Türkiye'yi ateşin tam ortasına attı, fetö tarafından "kandırıldı", suriye konusunda obama tarafından "kandırıldı"... mazallah, Türkiye bölünürse, yarın bir "kandırıldım" vakası ile karşılaşacağımıza emin olabilirsiniz ! Moderatör efendi, bunu sansür edeceğini bilerek uzun uzun yazdım, yarın Rabbim bu fitne sürecinde ne yaptın diye sorduğunda neler yaptığımı, kimin tarafını tuttuğumu, hangi adımlar attığımı belirtmek içindi. Vesselam
  • 4 Yıl Önce

Yunus

BU KA MALAK ESED PİÇİNİN BİŞEYSİ Mİ BİLEN VAR MI AYYNI ONUN KAPÇIK AĞZIYLA KONUŞUYOR. BİZAMANLAR DİNDİ İMANDI AHLAKTI VS. UĞRAŞACAK ZAMANIMIZ YOK DİYEN MAL BU DEĞİL Mİ. YOLUMUN ÜZERİNDE PARKETMİŞ, SAADETİN SEÇİM MİNİBÜSLERİNDE YAZIYORDU. O ZAMAN MALDI HALÂ MAL. KALİTE HEPTEN YERLERDE SÜRÜNÜR HALE GELMİŞ.!!! ESED PİÇİ BUNLARI SATIN MI ALMIŞ ACABA.???
  • 4 Yıl Önce

Mehmed Fatih

Peki senin karşındakiler etnik ve mezhep siyasetinden kendini tecrit etmiş mi ❓
  • 4 Yıl Önce

Hakan Temur

Bu chp nin fifiligini yapan Kripto fetocuların cirit attığı Sadey partisinin eski başkanı değil mi.
  • 4 Yıl Önce

HAMZA

Seneler önce şama Saadetin genel başkanı olarak Alçak Esedle görüşürken Şamda işkenceci Muhaberatın binasında Muhalefetin Bombalı Araçla yaptığı saldırıyı lanetleyip kınamıştın,o gün ne olduğun ortaya çıkmıştı. Mezhebçilik kim yapıyor pkkyı kim destekliyor irana bakarsan görürsün,tabiiki bakarkör veya alçak değilsen ....
  • 4 Yıl Önce

Saadet yok hükmünde

Saadet ve CHP aynıdır. Tek bir doğru barındırmaz
  • 4 Yıl Önce

Hakan

HADI LAN ORADAN ALAYINIZ BES PARA ETMEZ MAHLUKLARDANSINIZ DAHA ÖNCE SP.TISININ BASINDAKI YARDAKCILARDAN AKP DÜSMANLARINDAN BIRTANESIDE SENDIN ZÜBÜK MORUK PARTININ BASINDAN SEN GITTIN YERINE SENIN GIBI AKP DÜSMANI YARDAKCI VEDE TERÖRIST SEVICI BES PARA ETMEYEN BIR INGILIZ ZÜBÜGÜ SATILMIS EYRI SURAT PISMIS KELLE GELDI NE FARKEDER TENCERE YUVARLANMIS KAPAGINI BULMUS SIMDI KALKMISSIN SAYIN DEVLET BAHCELIYI ELESTIRIYORSUN ULAN SATILMISLAR DAHA ÖNCELERI SÖYLENENLERIN ÜZERINDEN NE KADAR ZAMAN GECMIS O.ZAMANLA BU ZAMANLA ..ARASINDA DÜNYALAR KADAR FARK VAR SEN NEDEN BAHSEDIYORSUN KEPAZE IBLISLER ARTIK SURIYEDEKI OLAN OLAYLAR BIZIM BAM TELLERIMIZE DOKUNULMUSTUR CÜNKI BASKA CIKAR YOL YOK EY SATILMISLAR SEN GIT HAIN SATILMIS GENEL BASKANINA BAK ...BAKKI ..HANGI TERÖRISTLERLE OTURUP ICLI DISLI OLMUS SENIN IBLIS GENEL BASKSNIN BASTA FETÖCÜ TERÖRISTLER OLMAKLA HDPKK SOLCU VEDE TÜRKIYE DÜSMANLARIYLA SIKI FIKI SEN DÖNDE INGILIZ AJANI OLAN MADIMAK OTELININ KATILINE BAK BIRAK BU BOS KOKUSMUS AGIZLARI MEYNETSIZ ADI KAMALAK HEPINIZ SEREFSIZLERDENSINIZ ULAN SÖYLE ZÜBÜK KAÇTENE OYUNUZ VAR HA SÖYLE BIRTANE OYUNUZ VARDI ONUDA ORTAGINIZ OLDUGUNUZ TERÖRIST BASI KILICDAROGLUNA YANI CHP YE KAPTIRDINIZ DAHA NE KONUSUYORSUN SIZLERDE AKIL OLMUS OLSAYDI O BIR OYU DA KAPTIRMAZDINIZ SIZLER MILLI FALAN DEGILSINIZ SP LI OLARAK SIZLER BIR OY UGRANA AKILLARINIZI BASTA FETÖCÜ TERÖRISTLER OLMAKLA CHP YE HDPKK DHKPC SATMISSINIZ ANLAYACAGINIZ SIZLER PAZARDA MANAVDA SATILIK MALLARSINIZ BUNU MILLET VE HALKIMIZ BILIYOR ORTAGINIZ OLDUGUNUZ CHP OLMASAYDI O MECLISE NAH GIRERDINIZ GIRDINIZDE NE OLDU SALLA BASINI AL MAASLARINIZI SIZI SAHTEKARLAR HAINLER
  • 4 Yıl Önce

Muzaffer

Milli görüş sahibi olmak; ferasetli, basiretli olmaktır. Suriye, suriyeden ibaret değildir, eğer bir gün suriye hedef olursa bilin ki asıl hedef Türkiye dir. N. Erbakan. Çözüm suriye yi hedef halinden geri çevirmektir, bu da savaşarak olmaz. Karşımızda sadece suriye olsa bir haftaya alırız,sorun biter lakin siyonizmin asıl derdi bizi suriyede boğmaktır. Suriye ancak iki müslüman ülkenin görüşmesiyle barışıyla hedef olmaktan çıkar. Suriye hedef olmazsa Türkiye de hedefden çıkar.
  • 4 Yıl Önce

Bozok

Bu yamalak gibiler nasil oluyorsa suriyede yuzde 25 in yuzde 75 i yonetmesine evet yuzde 52.5 oy alana tek adam yonetimi diyebiliyorlar. Biraz sosyal demokratlar dan adamlik ogrensinler davalarina nasil bagli olduklarina baksinlar helal olsun bahceli ye.
  • 4 Yıl Önce

semih

nasıl bir düşmanlık bu pazara değil mezara kadar
  • 4 Yıl Önce

Kanuni

Allah'tan Türkiye'yi şu an yöneten lider ; sizlerden çok daha tecrübeli . Ben şunu demiştim, sen şunu yapmıştın vs. Vs. Ulusal ve uluslararası siyasette yüz yıllik filan programlar yapılabilir ammaaaa ... bazen saatler bile çok önemlidir.
  • 4 Yıl Önce

Polat Alimdar

İşte devlet adamı söylemi.
  • 4 Yıl Önce

ali ihsan

SAYIN KAMALAK ANLAŞILIYOR Kİ YILLAR ÖNCESİ BULUNDUĞU ESED ÇİZGİSİNDE HALA ORADA DURUYORSUN. YOLDAŞIN KILIÇTAROĞLU İLE SANA GÜLE GÜLE, SENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA
  • 4 Yıl Önce

Slm

Ne mezheb savaşı be adam, hergün Müslümanlar üç adım ötemizde katlediliyor.
  • 4 Yıl Önce

Malatya lı

Bunların hepsinin beyni sulanmış bahçeli nin tırnağı olamazsınız
  • 4 Yıl Önce

Takipçi

Şimdi anladık Erdoğan neden Rafah partisinden ayrılmış , herhalde bu yarım ağız Kamalak ve Karamullaoğlu gibiler yüzünden ayrılmış .
  • 4 Yıl Önce

Gerçek

Gireceğiz sonuna kadar sanane.
  • 4 Yıl Önce

Eren

Katil esed sözcüleri boş durur mu?7 milyon suriyeliyi verelim sen bak kamalak
  • 4 Yıl Önce

mehmet

.......
  • 4 Yıl Önce

Cemşit

Hadi ordan yarım yamalak.
  • 4 Yıl Önce

Öztürk ÖZİSLAM

Sen bunları Türkiyeye karşı Esada destek veren Kılıçdaroğluna söyle. Esad sünni olsaydı asla destek vermezdi. Ne duruyorsunuz Esadı yıkın diye çığırtkanlık yapardı.
  • 4 Yıl Önce

KAAN

Sen bide git esede rusyaya amerikaya irana söyle barış süreci politikasını bak sana ne dicekler.Bunların barıştan anladığı türkiye suriyeden çıksın akdenizden çıksın libydan çıksın bütün kazanımlarını bıraksın.
  • 4 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23