• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eurofighter savaş uçaklarını Türkiye'ye vermemekte direnen Almanya'dan tedirgin eden karar!

Eurofighter savaş uçaklarını Türkiye'ye vermemekte direnen Almanya'dan tedirgin eden karar!

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mustafa

İnşallah kâfirler birbirini yer de,biz de önce içeriyi temizleriz,sonra yıpranmış tüm ülkelere gücümüzü gösteririz, fakat icerinin temizliği en önemli konu
  • 1 Yıl Önce

vatandaş

buzamana kadar nato yu kullanıyorlardı hiç para harcamazlardı. şimdi elleri ceplerine gitmeye başladı artık eske refahları kalmayacak. bizim seviyemize inecekler.artık onlarında sınırlarında düşmanları var.
  • 1 Yıl Önce

Mesut Sarp

I. Dünya Savaşı'ndan bu yana ciddi bir müttefikimiz olan Almanya ile birçok konuda ters düşmekteyiz, bunun anlamı dış siyasetimizde bazı düzeltmelerin yapılması gerekmektedir, bunlar bugüne kadar ne hikmetse gerçekleşmedi, zaten bunun neticesi de Türkiye'nin AB parlamentosu'nda ve AB içerisinde prestiji eskisi gibi yok. Bunların çok iyi düşünülüp analize edilmesi gerekiyor. Biz meseleyi sadece silah menfaatine uçak mevzuatına indirirsek çok büyük hata ederiz, daha neler neler var. En azından ABde serbest dolaşımla ilgili meselenin halledilmesi gerekirdi.
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Iyi güzel de Bu tankları ben mi kullanacağım Adamda Asker yok para ile Zor tutuyor askerî. Almanya biliyor ki bir harp durumunda silah bırakan askeri çok olur. Amerika gibi üsten bomba atar kesinlikle göğüs göğüse çatışma giremezler korkak yapıları Siyonistler.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23