• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nükleer silahı olan ülke dünyaya ilan etti: Türkiye için hazırız

Nükleer silahı olan ülke dünyaya ilan etti: Türkiye için hazırız

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tuğrul

Siyonist iblislerini ya boyun eğdireceğiz ya da yok edeceğiz.2028 yılını göremeyeceksiniz insanlık düşmanları. Dünya Milletleri silkinin artık.
  • 2 Ay Önce

Yusuf

Kardeslerimiz vallahi dunyayi yakariz muslumani ezdiddirmeyiz
  • 2 Ay Önce

hasel

Pakistan ve Türkiye birlikteliği ve kardeşliği kıyamete kadar daim olsun.yaklaşık 230 milyon Pakistan ve yaklaşık 90 milyonluk Türkiye,her zorluğu yenecek güçtedir.Bu kardeşlik her iki ülke için vazgeçilmez unsurdur.
  • 2 Ay Önce

Vahap

Yaşim 66 taa gençliğimizden beri Pakıstan ile hep kardeş kaldık hiç birbirini üzmedik öyleki her iki ülkede de ihtilaler darbeler vs. Oldu ve değişik yapıda düşünen iktidarlar geldi ama dostluğumuz hiç değişmedi .Azarbaycan yönetimi asla Pakistanın yerini tutmaz.
  • 2 Ay Önce

3.Abdülhamid

İrandan sonra sırada Pakistan var bunu herkes bilsin,bunların amacı türkiyeye saldırmadan önce bize yardım edecek ülkeleri etkisiz hale getirmek.
  • 2 Ay Önce

Bence de..

Genişletilmiş orta doğu projesi pakistana uzanıyor..

osmalı kartalı

ALLAH RAZI OLSUN
  • 2 Ay Önce

Kenan

Allah razı olsun. Azerbaycan 2 devlet 1 milliyet diyoruz ama maalesef onlar küçük İsrail. Pakistan gibi 2-3 ülke olsa bu itler bu kadar kusuramadı.
  • 2 Ay Önce

Ben Murat

Allah razı olsun içime su serpildi Türkiye derhal A bombaya sahip olmalı inşallah.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23