• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'in Katar'ı vurmasının ardından şok eden Türkiye detayı: F-35'ler sizi vuracak

İsrail'in Katar'ı vurmasının ardından şok eden Türkiye detayı: F-35'ler sizi vuracak

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bursalı

İsrail bizi vurabilir ama karşılığını acımasız şekilde verecek bizimde görünmez uçaklarımız, hipersonik füzelerimiz olmalı, hatta bunalara takacak nükleer başlıklarımız . Ama nerede hep hikaye anlatılıyor.
  • 1 Yıl Önce

Hakikaten İsrail iyice kaşınmaya başladı

Bu arada Suriye meselesi de çözülmüş olur.Zor olur ama artık Allah ne gösterirse.
  • 1 Yıl Önce

Başlarla uçlanır.

Hava üdtünlüğümüz yok..Suriyeden karadan İsraile gereken ders verilir. Başlarla uçlanır.
  • 1 Yıl Önce

Düğün bayram başlamış olur.

İnşallah bekliyoruz..Düğün bayram başlamış olur.
  • 1 Yıl Önce

doğrucu

İLK YAPACAĞIMIZ İŞ İSRAİLİN GAYMEŞRU ÇOCUKLARI SDG TENEN TERÖRİSTLERİ YOK ETMELİYİZ BİR AN EVVEL GEÇ OLMADAN
  • 1 Yıl Önce

Adamın biri

Bu yazıyı okuduktan sonra aklıma CHP ge. Başk Kılıçdaroğlunun " bu silahlara ne gerek var kim saldıracak bize " diye söyledikleri geldi,Bu çapsızlara değil ülke kenef bile teslim edilmez .
  • 1 Yıl Önce

Metin Uyulan

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup Terör Örgütü İsrail için Filistin de çoluk çocuk öldürüp ardından Türkiye ye kuzu postunda dönen katil ruhlu Syonistller burada sabotaj cinayet Orman yakma gibi melanetletine devam ettiklerimi düşünüyorum. . İspanya örneğinde olduğu gibi teröre bulaşmış bu insamsı şeyleri Türkiye’ye sokmamak gerektiğini de düşünüyoru. .
  • 1 Yıl Önce

OMUT

BÜYÜK ŞEYTAN AMARİKA HAMAS LİDERLERİNE KATARA BARIŞ İÇİN GİDİN DEMİŞ VE SONRA BARBAR CANAVAR LANETLİ SİYONİST İSRAİLE AHA ŞİMDİ GİDİN KAHRAMAN HAMAS LİDERLERİNİ ŞEHİT EDİN DENMİŞ . BÜTÜN ARAP ÜLKELERİ DEVLET BAŞKAN LARI CANI CEHENNEM OLSUN....
  • 1 Yıl Önce

HARPUTİ

A Haber deki canlı programda " İsrail'den Katar'da Hamas'a saldırı" başlığı kullanılıyor, ayıptır, günahtır.Bu saldırı bağımsız,egemen Katar Devletine yapılmış saldırıdır,diyemiyor.Kasıtlı mı,gaflet mi! Ne Hamas i,ne mamas ' ı arkadaş.
  • 1 Yıl Önce

KATAR KANKA ULKE YA..

Bizim askerimiz var orada, hani katarı korumak için gitmiştik.. acayip koruduk...

kartalbey

Bu çok mümkün olan bir durum. Çünkü güney kıyılarımızdan siyonistanın Lübnan ile olan sınırı 450 km. Siyonistanın aşağıları S.Arabistan sınırının güney kıyılarımıza mesafesi ise 720 km. Siyon uçakları S.Arabistan üzerinden gitmiş ise radarlarımızın bu menzilde uçakları tespit etmiş olması biraz zor. Ancak Suriye-Irak üzerinden gitmişler ise o zaman kabak gibi görülmüşler ve Katar'a bilgi verilmiştir. Türkiye ALP radarını Suriye'ye koymalı hava savunma sistemleri ile birlikte. Öte yandan şayet akılları var ise Orta Doğu Ülkeleri, BAŞTA Mısır, Katar, Kuveyt, S.Arabistan bizden bu ALP radarını gecikmeden satın almalılar veya Türkiye kendi askeri personelinin kullanması kaydı ile bu radarları o ülkelere yerleştirmeli. Bu ülkeler aptallığa devam edip de batıdan silah almaya son vermeliler.
  • 1 Yıl Önce

SURIYE VE IRAK UZERINDEN

Gitmişler...

hakan

Dünyanın en güçlü hava savunma sitemine sahip olmalıyız.
  • 1 Yıl Önce

yasin

insan bu kadar da plavracı olmaz yahuu ayıp F 35 canı ceheneme ama bu palvralar nereye kadar akit sizde bu sahtekar lar haber diye yansıtınız İtrail beledır bizden uzak olsun
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23