• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

En ciddi çalışma sonuçlandı! AK Parti’nin oy oranı belli oldu! Sonuçlar tam bomba

En ciddi çalışma sonuçlandı! AK Parti’nin oy oranı belli oldu! Sonuçlar tam bomba

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Süreyya

Belediyeler tasarruf edilmediği yetimlerin hakkı korunmadigi sürece Ak partiye oyumuz yoktur dolayısıyla Cumhurbaşkanına da bu işe el atmadığı için kırgınız
  • 1 Yıl Önce

adalet

Eğer CHP bu hırsızlıklara bu beceriksizliğe rağmen hala ikinci parti konumundaysa yazık bu Ülkeye pek adam olamayız gibi.
  • 1 Yıl Önce

Enişte

Akp ilk seçimde 3 parti olacak, oylarında düşüş korkunç. İmamoğlu oylarını 3 katladı. Geçmiş olsun
  • 1 Yıl Önce

Hicbirsey yapmayanlaraavimdiyenleryuzd48 oyveriyo

Âcimdiyen batili gibi yaşamak istiyenlere BATILININ URETIĞI TURKIYEDEURETENLERYUZDE52 ZARZOR ALIYOSA YUZDE48 BATIYAKIM SOYDURDUGUNU BIRLERİ ANLATSIN YARIN ACKLANLAR COK BEDUAEDIYO
  • 1 Yıl Önce

KAPTAN TÜRKİYE

valla bizim sokakta karşılaştımız AKP kardeşler öyle demiyorlar...:))
  • 1 Yıl Önce

İ. Keskin

Eski bir haberi yalana dolana çıkıp, bir süre ortadan kaybolup, gözlük mözlük takıp imaj değiştirip tekrar sahaya inmiş bir gazetecinin yönlendirmesiyle sakın erken merken seçime yönelmeyin. Derim.
  • 1 Yıl Önce

Yorumum

Biz bu azgın azınlığın "Bir seçim gelsin de...", "Eeeehhhh... ", " Görürüz..." tehdidini,,daha doğrusu zırlamasını çeyrek asırdır çok duyduk. Olan ne? Ne olacak?! Onlar için dama hüsran:o) Ölümüne Recep Tayyip Erdoğan. Lan i muhalefetteki zeliller, adam gibi adam bir başkan adayı çıkardınız da biz mi oy vermedik?! Biri ıslak tuvalet terliği, biri milli markaları boykot eden ezik zıp zıp Tipi Tip, CB adayınız ise Türkiye tarihinde eşi benzeri olmayan adi bir dolandırıcı, milletin emeğini, 560 milyarını çalan aşağılık bir hırsız! Siz kimsiniz, kimlerin peşinden gidiyorsunuz! Gözünğzün gördüğü, elinizin deydiği, ayağınızın bastığı her yerde Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin emeği var. Bunu görüp de bilmeyenlerin gözüne dizine dursun! Eski Türkiye meraklısı mandacı kriptolar sizi!
  • 1 Yıl Önce

Okur

Adayın kim malum reis Aday olamıyor

hasel

AK PARTİ şu an 1.partidir.Şu an seçim olsa,%40 ı aşar.Eğer 2028 de seçim olmadan evvel;enerjiye giden paranın bir kısmını salarsa,%45 i,hatta eskişi gibi %50 yi aşar.NOT:ülkemiz enerjiye yıllık 135 milyar dolar harcama azaldıkça,vatandaşa yansıtılırsa;yeniden bayram yaparız.
  • 1 Yıl Önce

yerelde neden öyle oldu acaba

hayaller içinde yasayın siz böbürlenerek gezin yarın ne olacak bilemezsiniz ::))

Abdulcebbar

SİZ CEP' NİN PİSLİKLİ YORUMLARINABAKMAYINIZ. ÖZGÜR ÖZEL DENİLEN AMANIN BİR KORKUSU VAR. TIPKİ KEMAL KILÇTAROĞLU GİBİ ANKARADAN İSTANBULA KADAR YAYA GELDİ. NEDEN ? CEZA EVİNE GİREN O CHP' LİNİN < KEMAL KILIÇTAROĞLU MİT TRLARININ KASETİNİ VERDİ > DİYE DEMESİN. BÜYÜK BİR İHTİMALKİ BU ÖZGÜRDE EKODAN PARA ALMIŞ OLABİLİRKİ İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP EKOYU KOLLAMAK İÇİN GEREKEN TÜM PİSLİKLERİ YAPIYOR. ŞİMDİ DİYECEĞİM ŞUDUR. ANKET OYUNLARI YALANDIR. SEÇİME 3 YIL VAR. ORTADA FOL YOK YUMURTA YOKKEN EKO NEDEN CUMHURBAŞKANI ADAYI OLARAK ÇIKIP HALKIN AKLINA SORU İŞARETİ YAPSIN. 2'Sİ DEĞİL TÜRKİYEDE DÜNYADA BUNUN HİÇ BİR BENZERİ GÖRÜLMEMİŞTİR. YANİ SEÇİMLERE 3 YIL KALA < EKO ADAYIMIZ > SEÇİLMİŞTİR YAYGARASI. EKONUN RAKİBİ KİM ? ADAY OLSA KİM NE DİYECEK ? TEK AMAÇ HIRSIZLIĞI, DEVLETİ ZARA SOKMAYI, HAKİM VE SAVCILARA ALENEN SİNKAFLU KÜFÜRLER ETTİĞİNDEN DOLAYI BUNLARI KAMULUFE ETMEYE DAYALIDIR. 3'SÜ ŞAYET ADALET MEKANİZMASI İŞLİYORSA, ÖZGÜR ÖZEL DENİLEN KİŞİ HAKKINDA,SAVCILIKLARCA KAMU DAVASI AÇILMASI GEREKİR. AKSİ TAKTİRDE KOLANIYORSA ADALETİN OLMADIĞI GÖRÜLMEKTEDİR. NEDEN ? BU PİSLİKLERİ MEYDANLARA YAYAN BİR HEDP'Lİ, DEMLİ ' OLMUŞ OLSAYDI PARTİ BAŞKANLIĞINA BAKMAZDINIZ. HEMEN KAMU DAVASI AÇILIP ACİLEN HAKKINDA CEZA VERİP CEZA EVİNE GÖNDERİRDİNİZ ? NİTEKİM OLMUŞTA. 4- EN ÖNEMLİ KONU: RECEP TAYİP ERDOĞAN VE YANDAŞLARININ KONUŞMALARI ALTIN KALEMLE YAZILI BİR ŞEKİLDE KİYMETLİ OLSA DAHİ EZİLEN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUN YANINDA BEŞ PARA ETMEZ. NASIL OLSA KENDİLERİ 200- 300.000 TL ARASI MAAŞ ALIYORLAR. FAKİR- FUKARA AYLIK 14- 16.000 TL ALMIŞ NE YAZAR ? BUNU DÜZELTMESİ GEREKİR. YOKSA 3 YIL SONRAKİ SEÇİMDE HAVASINI ALIR, CHP DENİLEN PİSLİK PARTİLERİ BAŞIMIZA GETİRMEYE NEDEN OLACAKLARDIR. BAKIYORUM < EFENDİM EMEKLİYA, BAĞ-KURLU, DUL VE YETİME MÜJDELER ! TEMMUZDA % 18 ZAM GELİYORMUŞ ? SİZİN VERDİĞİNİZ O ZAM 1.800 TL EDER. BİR BUÇUK KİLO ETİN BEDELİDİR. KİMİ KANDIRIYORSUNUZ. ULUSLAR ARASI TÜRKİYE BİRİNCİDİR. UZAYA ASTRONOT GÖNDERİP BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDI, YENİ YOL VE KÖPRÜLERİ SAF ALTINDAN YAPTIK GİBİ SÖZLER BİZLERİ ŞU ŞEKİLDE İLGİLENDİRİR DEDİKLERİNİZİ YAPMADAN ÖNCE ÇOLUK- ÇOCUĞUMUN MADDİ EKONOMİK İHTİYAÇLARINI SAĞLAYIN SONRA ONLARIDA YAPIN. 1990' LI YILLARDA FAİZLER % 160 CİVARINDAYDI. DOĞAL GAZ 50 KURUŞ, BENZİN 75 KURUŞ, EV KİRALARI ÇOK DÜŞÜK. ETİN KİLOSU 400 İLE V450 ARASIYDI. DEDİĞİNİZ GİBİ YOL VE KÖPRÜLERDE YOKTU. HERKES HALİNDE MEMNUNDU.NE OLDU ? AKPARTİLİ GÖRÜNÜPTE BİR AN ÖNCE KAYBETMESİ GEREKEN NE VARSA DÜŞÜNCESİNE SAHİP KİŞİLER RECEP TAYİBİN ETRAFINDA BULUNMAKTADIRLAR. ONA DÜNYAYI, ÖZELLİKLE TÜRKİYEYİ CENNET DİYE YANSITIYORLAR ?
  • 1 Yıl Önce

Seçmen

Algıyla, cerbezeyle olmaz bu iş. Anadolu’yu bilmiyorsunuz. cehapeli değilim amma akepeye de bir daha oy vermeyeceğiz.Emekliyi garip gurebayı süründüren, nass diyerek mukaddesatı alenen sui istimal eden kibir ehli, münafık müstebid, dönek, aileyi yok eden, rüşveti faizi meşrulaştıran, zinayı serbest eden, bir zamanların fetö mrddahları olan iğrenç zihniyete ders vermek için bir başkasının gelmesi lazım. asla akepeye oy yok oy yok oy yok... Oy oranınızı çooook iyi biliyoruz, algı yapmayın kendinizi kandırmış olursunuz
  • 1 Yıl Önce

Aikido

Filistin bu haldeyken çok beklersiniz.
  • 1 Yıl Önce

SAYIN VEKILIM YUZDE 36 MI...

Bence çok az Turkiyeyi küresel bir güç haline getiren bir parti için...En az yüzde yüzde 65,70 olmalıydı....
  • 1 Yıl Önce

İsmail KELEŞ

Ciddi oranda oy çalınıyor. Onuda hesabı etmek lazım. Gençler CHP li.. Ve artık yaşlılar da CHP li. Ak partiye oy veren kesim şimdi orta yaşlılar. Bu da yeterli değil..
  • 1 Yıl Önce

Kocasolak

Yani yerinde sayıyor ve bunu bir başarı olarak görüyor. Türkiye cumhuriyetinin bekası AKP ile aynı o giderse gavur gelir evimizin önüne oturur. Çağdaşlı, demokrasi, insan hakları diye vatanı teslim ettiler. Güç bela bu güne getirdik, tam olmasada o yolda ağır aksak gidiyoruz. Esas SORUN akp li görünen SOYGUNCULAR bize kaybettiriyor. Milletin TEK ŞİKAYETİ o hortumcular Ekseri belediyelere SIZMIŞ bu kenelerden kurtulmak zorundayız.
  • 1 Yıl Önce

Muhittin DAŞ

Türkiye’nin Seçmen Panoroması isimli çalışmaya göre tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ilk turda kazanırken oy oranı yüzde 50,5 oldu. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy veririm diyenlerin oranı yüzde 39,8 olurken kararsızların oranı da yüzde 9,7 oldu. AKP MHP VE YRP'Lİ SEÇMENİN HATRI SAYILIR BÖLÜMÜ 'İMAMOĞLU' DEDİ AKP'li seçmenin yüze 13,4'ü İmamoğlu, yüzde 11'i ise kararsız olduğunu belirtti. Yüzde 75,6'sı ise Erdoğan yanıtın verdi. MHP'li seçmenin ise yüzde 26,6'sı İmamoğlu'na oy vereceğini belirtirken yüzde 9,8'i kararsız olduğunu belirtti. Katılımcıların yüzde 63,6'sı ise Erdoğan yanıtını verdi. YRP'li seçmenin ise yüzde 30,5'i İmamoğlu yanıtını verdi. Kararsızların oranı yüzde 15,9 düzeyinde olurken; Erdoğan diyenlerin oranı yüzde 53,6 oldu.
  • 1 Yıl Önce

Taraflı

Bugünün koşulları enine boyuna düşünüldüğünde AKP nin %20 den fazla oy alması düşündürücü. Siyaset bilimcileri bunu araştırmalı.
  • 1 Yıl Önce

ZÜLKARNEYN

Seçim biteli ne kadar olmuş hala çalışmamışınızda şimdimi çalışacaksınız.
  • 1 Yıl Önce

Kudret

Hayaller ve gercekler
  • 1 Yıl Önce

....

He he he he he ...
  • 1 Yıl Önce

Ffffff

Sen öyle san ilk seçimde göreceksiniz acı gerçeği
  • 1 Yıl Önce

Hasan

Seçim yapta gör oy oranını
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Bu kadar hizmete %36 oy yan gelip yatana vır vir bos konusana %35 oy adil değil. Millet ferasetli olmalı.Kör bağnaz ideolojilerden kurtulmalı.Siyaset hizmet siyasetidir.
  • 1 Yıl Önce

Cem

Akp memur emekliletinin haklarını gasp etti emeklileri adeta açlığa yokluğa mahkum etti oy oranınızı nasıl yükseltecek siniz ha chp nin adeta terör örgütleri gibi davranması Akp nin büyük şansıdır.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Desene hala ikinci parti
  • 1 Yıl Önce

YUZDE 36 BUNLARA GORE BOMBA...

Yüzde 64 ne oluyor acaba....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23