• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Gülümseyen
Ahmet Gülümseyen
1969 yılında Bayburt’ta doğdu. İlköğretim ve Liseyi Bayburt’ta okudu.1994-1998 Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu / Spor Yönetimini bitirdi. 2004 -2005-Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) / Yüksek Lisans Özel Öğrencisi.2016-2018-Gelişim Üniversitesi BESYO /Spor Yöneticiliği Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2000-2002 Bağcılar Ensar Koleji Beden Eğitimi Öğretmenliği.2002-2005 Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Uzmanı /ANKARA.2005-2008 İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-Spor Uzmanı.2008-2011 İBB Spor Etkinlikleri A.Ş.- Spor Tesisi Müdürlüğü. 2014-2018 İBB Spor İstanbul Engelliler Koordinatörü. Gazetecilik ve Televizyon tecrübeleri: 1993-1995 Foto-Maç Muhabirlik.1995-1997 Bakırköy Postası Dergisi (Spor Sorumlusu) 1995-1997 Fanatik Gazetesi-Anadolu Ajansı (Fahri Muhabirlik). Akit-Anadolu’da Vakit Gazetelerinde Köşe Yazarlığı 1997- Devam Ediyor. İstanbul Büyükşehir Beledisi WEB TV’de Spor Muhabirliği ve 2012 Avrupa Spor Başkenti Program Yapımcılığı. Akit TV’de ‘Spor Sohbetleri’ Program Yapımcı ve Sunuculuğu. Birçok spor branşında hakemlik ve antrenörlük belgesi sahibidir.
TÜM YAZILARI

Trabzonspor’un şampiyonluk hesapları hangi aşamada?..

07 Temmuz 2021
A


Ahmet Gülümseyen İletişim: [email protected]

Süper Lig’in güzide takımı Trabzonspor’un 2021-2022 Futbol Sezonunda neleri yapıp yapmayacağı şimdiden merak konusu. Ligin son iki sezonunda ‘dalgalı’ bir performans sergileyen bordo-maili camiadan taraftar artık durulma ve istikrar neticesinde şampiyonluk bekliyor. Bordo-mavili ekip isminin şampiyonlukla anılmayalı oldukça uzun bir süre oldu. 2010-2011 sezonun da yaşanan ‘şike’ tartışmalarına girilmez ise, 50 küsur yaşına bastığımız bizler, Trabzonspor’un en son şampiyonluğu 1983-84 sezonu, ortaokul öğrencilik yıllarımıza denk geldiğini görmekteyiz. Şampiyonluk yolunda bu kadar uzun süre geride kaldığına göre, elbette hasret ve özlem olacak. Mutlu sona erişmek için ise yapıcı bir sorgulama, yetmez tatlı sert eleştiriler de gelecek. Elbette ki bu yaklaşıma muhatap olan kişiler Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı. Sayın Ağaoğlu’nun içerisinde yer aldığı transfer döneminde takındığı tavır, Sayın Avcı’nın ise bu süreçteki kişisel söylemleri, camia/taraftarın şampiyonluk süreciyle ilgili merakına, kısmi de olsa gidermiş olacak. Gazeteciliğin gereğidir, ilgili ve yetkili merciler/şahısların açıklamaları üzerinden, kişisel görüşlerin harmanlanması. Bizde, her daim olduğu bugün de bunu yapacağız. Trabzonspor’dan yeni sezonda neler beklediğinin içeriğinde neler var? Harmanlayalım öyleyse!. 

‘İSTİKRAR NEDEN YOK?’ SORUSUNUN KARŞILIĞI 

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Medical Park Stadı’nda düzenlediği basın toplantısına, yeni sezonun (2021-2022) şehre ve bütün camiaya hayırlı olması dileğiyle başlayarak, geçtiğimiz sezonun ilk 6 aylık sürecine, mevcut oyuncu grubuyla önemli mesafeler kat ettikleri şeklinde güzelleme yaptı (!).. Toplantısını ise ‘Şampiyon olabilmek için elimizden geleni yapacağız’ şeklinde tamamladı. Taraftarın da merakını gidermek isteği ve şampiyonluk için gerekli olan soru da işte burada ortaya çıkıyor; ‘Neden, iyi giden süreç belirli bir dönem sonra sekteye uğrayarak, hayal kırıklığı yaşatıyor.’ Medipol Başakşehir ile girilen ve sonunu getiremediği şampiyonluk yarışı, aynı şekilde geçtiğimiz sezonun yine son haftalarda kaybedilen puanları hatırlayın! Futbolsever haklı olarak, inişli çıkışlı form grafiğinin nedenini merak ediyor! Çünkü her kaybedilen puan veya puanlar zirve yarışından kopmak demek. İşte o puanlar olmasa, bordo-mavili ekip ligi daha üst basamakta bitirecek, bugün ‘acabalarla’ başlayan sorular ardı ardına gelmeyeceği gibi, bizler de bu konuyu konuşmuyor olacaktık. Öyle ise kaygı ve endişeyi beraberinde getiren bu duruma yine Avcı’nın basın toplantısında gündeme getirdiği açıklamalar üzerinden cevap arayalım…   

SUNİ TARTIŞMALAR ZAMAN KAYBETTİRİR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın toplantısında gündeme taşıdığı, ligin en fazla yerli oyuncu, 24 küsur yaş ortalamasıyla en genç, altyapısından çıkan oyuncuları oynatan bir ekibe sahip olduklarını belirtirken, kendisi gibi bizler de bu durumu takdirle karşılıyoruz. Sonrasında ise ‘Şampiyon olabilmek için elimizden geleni yapacağız’ diyor. Takımın teknik patronu Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’un başarısı için gösterdiği özveriye, biz dahil hiç kimsenin gölge düşürme hakkı yok elbette. Fakat, herkesin yapıcı bir şekilde eleştiri getirme hakkı olduğu kanaatindeyiz. Ne diyor Sayın Avcı, Avrupa dahi kendileri gibi 4 önemli transferi bitiren henüz birtakım olmadığı vurgu yaparken; toplantı gündemini, Alexander Sörloth’un takıma dönüp dönmeyeceği, Uğurcan Çakır’ın Avrupa’ya transferi gündem oluyor ise, yeni transfer Hamsik’in takıma katacakları belirsizlik oluşturuyor ise, işte burada durup ‘Hiç mi geçmişten ders alınmadı?’ şeklinde sormak gerekiyor. Çünkü, Trabzonspor’un kaybedecek daha fazla bir vakti yok!.       

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Trabzon ilk şampiyonluğunu yaşadım 40 Trabzon ve Milli maçlarını hiç kaçırmadım, Sevindiğim ve acı çektiğim oldu,, Milli MAÇININDA KAYIP ETTİĞİM ZAMA EVE DÖNMEZDİ KAHRIMDAM.. AMA SON MİLLİ MAÇI KAYIP ETTİĞİMİZ ZAMAN ANLADIM KI BOŞUNA İNGİLİZ İCADI VE ÜST AKLIN İCADININ BİR OYUN OLDUĞUNU ,,,ANLADIM Kİ AVRUPADA AHLAK VE ŞEREF DİBE VURURKEN AMA BİR AVRUPALI HİÇ BİR ZAMAN MİLLİ RUHUNU KAYIP ETMEMİŞ OLDUĞUNU GÖRDÜM ,,,AMA BİZ HEM AHLAKIMIZI VE MİLLİ RUHUMUZU ÇOKTAN KAYIP ETMİŞİZ,,,,OKADAR DİYECEĞİM LANET OLSUN BÖYLE GENÇLİĞE,,,

İli 61

Ahmet aga yazsana başakşehirle şampıyonluk yarışında Trabzonun Antepde verilmeyen golünü bilalin şampiyonluk kutlamalarını kuşadası tff kampını.şampiyonluğun sezon öncesikararlaştırıldığını. Ts neden şampiyon yapılmadığınıbiz biliyoruzda sen bilmiyorsun.biliyorsan delikanlı ol .da yaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23