• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Gülümseyen
Ahmet Gülümseyen
1969 yılında Bayburt’ta doğdu. İlköğretim ve Liseyi Bayburt’ta okudu.1994-1998 Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu / Spor Yönetimini bitirdi. 2004 -2005-Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) / Yüksek Lisans Özel Öğrencisi.2016-2018-Gelişim Üniversitesi BESYO /Spor Yöneticiliği Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2000-2002 Bağcılar Ensar Koleji Beden Eğitimi Öğretmenliği.2002-2005 Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Uzmanı /ANKARA.2005-2008 İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-Spor Uzmanı.2008-2011 İBB Spor Etkinlikleri A.Ş.- Spor Tesisi Müdürlüğü. 2014-2018 İBB Spor İstanbul Engelliler Koordinatörü. Gazetecilik ve Televizyon tecrübeleri: 1993-1995 Foto-Maç Muhabirlik.1995-1997 Bakırköy Postası Dergisi (Spor Sorumlusu) 1995-1997 Fanatik Gazetesi-Anadolu Ajansı (Fahri Muhabirlik). Akit-Anadolu’da Vakit Gazetelerinde Köşe Yazarlığı 1997- Devam Ediyor. İstanbul Büyükşehir Beledisi WEB TV’de Spor Muhabirliği ve 2012 Avrupa Spor Başkenti Program Yapımcılığı. Akit TV’de ‘Spor Sohbetleri’ Program Yapımcı ve Sunuculuğu. Birçok spor branşında hakemlik ve antrenörlük belgesi sahibidir.
TÜM YAZILARI

Sporcu İBB Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı!..

22 Nisan 2022
A


Ahmet Gülümseyen İletişim: [email protected]

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, sporcularla iftar yemeğinde bir araya geldi.. Sayın Erdoğan’ın sporun içinden gelmesi ve spora olan ilgisi, herkese görev ve sorumluluk yüklüyor. Sayın Erdoğan’ın öncülüğünde yapılan yatırımların idari ve mali yönden iyi yönetilmesi, sportif başarı kadar, spor yapan toplumun her kesime olumlu yansımaları olmakta. Her bir birey sağlıklı olacak, sosyalleşecek, kişinin kendisine olan öz güveni artacak ve sayılmayacak birçok kazanım. Konunun önemine vurgu yapmak açısından, altını çizmek istediğimiz konu, spor yatırımları ve ‘spor’ hammaddesinin nasıl işletildiği hususu!..

20 YILDA YAPILAN ÖRNEK YATIRIMLAR 

Sporun içinde yer alarak, spor aracılığıyla her kesimden insanımıza ulaşmak ve dostluk havasının teneffüs edilmesi, sürecin önemini artırıyor Spor konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tesisleşme ve sportif başarı konusunda iftar yemeğinde yaptığı konuşmasındaki ayrıntılar, önem taşımakta.. Bu sürecin nasıl işletildiği hakkında görüşlerini katılımcılarla paylaştı; “Sporda tesisleşme devrimi, tüm branşları kapsayan altyapı yatırımları ve sporcu yetiştirme programları, bugün geldiğimiz seviyenin yapı taşlarıdır. Kaynakların verimli kullanımı, ihtiyaçların doğru tespiti ve koordinasyon, başarıyı ortaya çıkaran temel bileşenlerdir.Gittiğimiz her bir ilimiz veya ilçemizde son 20 yılda spora yaptığımız yatırımların örneklerini görmekten memnuniyet duyuyoruz…”

RAHMETLİ ESAT BAŞKANA AHDE VEFÂ

Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan, ‘Sporun Yıldızları İftar Programı’nda bir yıl önce aramızdan ayrılan Türkiye Karate Federasyonu Başkanlı Esat Delihasan’ı unutmayarak, rahmetli Esat Delihasan kardeşimize ahde vefâ örneği gösterdi; “Mevla’dan kendisine rahmet ve mağfiret niyaz ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum dönemde, Büyükşehir Belediye Sporun bir karateci olarak sporcusuydu. Oradan gelen sevgimle, ayrıca muhabbetim tabii çok daha farklıydı. Daha sonra antrenör olarak da bu yola devam etti. Karatecilerimizin, Merhum Esat Başkanın emanetine ve mirasına sahip çıktıklarını görmekten ayrıca büyük mutluluk duyuyorum.” Kendisini yakinen tanıdığımız, her defasında muhabbetimiz olan Esat Başkanımızı vefatının birinci seneyi devriyesinde bizler de rahmetle anıyoruz. Mekânı cennet, makamı ali olsun inşallah… 

SPORCU BİR CUMHURBAŞKANINA 

SAHİP OLMAK

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sporla ilgili gerçekleştirdiği her türlü açılış, organizasyon, yarışma veya iftarlar gibi etkinliklerde, geçmişle bugün arasındaki süreç, bir film şeridi gibi gözümüzün önüne geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde, yine bu satırların yazarı Ahmet Gülümseyen olarak 1997 yılında 19. Avrasya Maratonu (şimdiki adı İstanbul Maratonu) röportaj dalındaki birincilik ödülünü Sayın Erdoğan’ın elinden almak, bizler için oldukça değerliydi. O günden bugüne 25 yıl geride kaldı. Ve bugün Cumhurbaşkanı olarak sporcuları unutmuyor ve onlarla Ramazan’ın manevi havasında iftar sofrasında bir araya geliyor. Bu buluşma ve Sayın Erdoğan’ın spora olan ilgisi ve öncülüğünde gerçekleşen yatırımlar bize, 2013 yılında yine bu satırlarda kaleme aldığımız ‘Sporcu Başbakan sahibi olmak…’ başlıklı yazıyı hatırlattı. Yazı “Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımlarının toplu açılışı ‘Ya Allah, Bismillah. Hayırlı Olsun’ anonsuyla gerçekleşti...” ifadesiyle başlıyor. Yazının içeriğinde, İBB Sinan Erdem Spor Salonundaki açılış töreni ve inşaatı biten 213 tesisin açılışı konu ediliyor. Sırasıyla, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Başbakan, Cumhurbaşkanı... Makamlar değişse de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatında değişmeyen spora karşı özel ilgisini görüyoruz. Sporda tesisleşme ve organizasyon yönünde gerçekleşen devletin yatırımlarına bakıldığında ‘Cumhurbaşkanı daha ne yapsın!’ şeklinde bir ifadeyi kullanmaktan kendimizi alamıyoruz. Ülkemizin çıkar ve vatandaşın menfaatlerine, yapılması sporcu bir Cumhurbaşkanına sahip olmanın kıymetini bilmek, spor program/taslak içeriğinin, ülkemizin milli ve manevi değerleriyle bağdaşır şekilde donatılması!. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sedat

Türkiye’de profesyonel futbol için yapılan tüm yatırımlar israftır. Bu yatırımlar spora değil futbolu profesyonel kazanç kapısı veya başka maksatlara yönelik olarak yapılan boş harcamalardır. Bir vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum.  

Nail alkan

Hocam kalemine yüreğine sağlık
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23