• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Gülümseyen
Ahmet Gülümseyen
1969 yılında Bayburt’ta doğdu. İlköğretim ve Liseyi Bayburt’ta okudu.1994-1998 Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu / Spor Yönetimini bitirdi. 2004 -2005-Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) / Yüksek Lisans Özel Öğrencisi.2016-2018-Gelişim Üniversitesi BESYO /Spor Yöneticiliği Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2000-2002 Bağcılar Ensar Koleji Beden Eğitimi Öğretmenliği.2002-2005 Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Uzmanı /ANKARA.2005-2008 İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-Spor Uzmanı.2008-2011 İBB Spor Etkinlikleri A.Ş.- Spor Tesisi Müdürlüğü. 2014-2018 İBB Spor İstanbul Engelliler Koordinatörü. Gazetecilik ve Televizyon tecrübeleri: 1993-1995 Foto-Maç Muhabirlik.1995-1997 Bakırköy Postası Dergisi (Spor Sorumlusu) 1995-1997 Fanatik Gazetesi-Anadolu Ajansı (Fahri Muhabirlik). Akit-Anadolu’da Vakit Gazetelerinde Köşe Yazarlığı 1997- Devam Ediyor. İstanbul Büyükşehir Beledisi WEB TV’de Spor Muhabirliği ve 2012 Avrupa Spor Başkenti Program Yapımcılığı. Akit TV’de ‘Spor Sohbetleri’ Program Yapımcı ve Sunuculuğu. Birçok spor branşında hakemlik ve antrenörlük belgesi sahibidir.
TÜM YAZILARI

Rüya takımı Trabzonspor’un rakibi Fenerbahçe!..

21 Ekim 2020
A


Ahmet Gülümseyen İletişim: [email protected]

Süper Ligin 5. Haftası geride kalırken Trabzonspor’un elde ettiği sonuçlar, kaygı uyandımaya devam ediyor. Bu sezonun galiyeti bulunmayan rakibi Medipol Başakşehir’e yenilmesi, bunun en somut örneği. Bir başka dikkat çeken husus ise transfer çarkının son ana kadar işletilmesi. Bordo-mavili takım taraftarlarının ‘Madem takımdan gidenleri durduramadınız ve fazlasıyla yeni isimleri kadroya kattınız, bu gidişat niye?’ sorusuna, haklı olarak cevap bulmak zorundasınız!..

ŞİMDİ İCRAAT ZAMANI!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçen yıllarda yaptığı yanlışı sürdürmeye devam ediyor. Ben her şeyi bilir ve uygularım, anlayışınının bordo-mavili ekibe zarar verebileceğini, kendisi de biliyor olmalı. Takımla ilgili yaptığı açıklamada, hem ekonomik hem de sportif anlamda sürdürlebilir bir rotaya girdiklerinden bahsederken, ister istemez insanın aklına şöyle bir soru geliyor; Madem durum böyle, bu takım geçen sezon hangi nedenlerden dolayı Avrupa Kupalarından 1 yıl men cezası aldı?’ Bir başka sual, bordo-mavili ekibin geride kalan 5 hafta sonunda sadece 5 puan toplaması ve puan sıralamasında kendisine ancak ligin 14. basamağında yer bulması! 

RÜYADAN UYAN, FENERBAHÇE’YE BAK!

Yine Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun sözlerinden yol alarak, takım başarısı için yapılması gerekenlere değinelim. Ne diyor Sayın Ahmet Ağaoğlu ‘Her engeli aşmasını bildik’. Madem her engel aşıldı, şimdi geriye dönüp bakmadan kayıpsız ilerleme zamanı. Yeni transferle ilgili geçtiğimiz hafta bir toplantı düzenlendi. Geç alınmış karar. Bu da transferlerin son ana bırakıldığının yansıması! Breziyalı futbolcu Flavio, Trabzonspor’da oynamak kendisi için bir rüya olduğunu belirtirken, yeni transfer Vitor Hugo, Çok büyük bir takım ve çok büyük camiadayım’ şeklinde sarf edilen sözler, sanırım bizler gibi okuyucularımıza da yabancı gelmedi. Çünkü, imza töenlerinde bu tür açıklamalar sıradan hale geldi. Oyuncunun bu ifadelerinde inandırıcılığı, beklentilere cevap vermesiyle olur. Taraftar, futbolcunun rüya aleminden uyanarak, elde edilecek başarılardan dolayı ‘rüya takımı’ yakışması yapılan ekibe, katkı sağlayıp, sağlamamasına bakar. Tecrübeden uzak Teknik Direktör Eddie Newton başta olmak üzere, Süper Ligdeki son duruma bakıldığında, bahanelerin geçerliliğinin kalmadığı görmekteyiz. Kadro yapısı bakımından, Trabzonspor’un sağlam bir kadroya sahip. Hal böyleyken geriye, istenilen neticelerin alınması kalıyor. Teknik direktör Newton’un ‘İstediğimiz, arzuladığımız takımı geri getirme adına çalışma yapıyoruz’ sözünün bir yere kadar geçerli olacağı, bir an önce maçların kazanılması gerekmektedir. İşte size, bunun ilk adımı olabilecek, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması…

TRABZONSPOR’UN GENÇLERİ NEREDE?

Süper Lig’de yer alan takımlarla ilgili geçtiğimiz hafta Anadolu Ajansında, Ercan Doğan imzasıyla bir araştırma vardı. Araştırmaya göre, ligin ilk dört haftasında bu sezon profesyonel olan 84 futbolcudan sadece 2’si (Göztepe-Efe, Alanya- Ahmet Gülay) forma şansı bulabilmiş. Diğerleri ya yedek kulübesinde ya da tribünde. Bu sezon için en fazla profesyonel sözleşme 12 genç oyuncuyla bordo-mavili ekip gerçekleştirmiş. Bu oyuncuların Trabzonspor’da forma şansı bulamayışı ve açıklanan 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımında Trabzonspor’dan sadece 2 oyuncunun (Taha Cevahir ve Hakan Yeşil) çağrılmış olması sadece Bordo-Mavili ekibin altyapısındaki potansiyelin A Takım düzeyinde değerlendirilmeme zaafiyetini değil, Trabzonspor’un ekonomik ve sportif başarısız olmasının nedenlerini de gözler önüne seriyor…

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rüstem Erol

Bu memlekette futbol dan anlamayan adamları yönetici yaparsanız olacağı bu. Kulüplerin dernek tüzüğü ile yönetilmesine son verilmelidir. Kulüplerin harcamalarından tüm yönetim ve genel kurul üyeleri sorumlu olmalı, hesapları her yıl maliye bakanlığı tarafından denetlenmeli ki kulüpler kurtulsun. O zaman görelim bakalım 5/10/15 milyon Euroluk bonservisler olacak mı? Bu memleketin parası lira ama sen Euro, dolar ile oyuncu alıyorsun ve memleketin parası sokağa atılıyor bir de ihtiyar adamları alıyorlar ayıp be.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23