• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Gülümseyen
Ahmet Gülümseyen
1969 yılında Bayburt’ta doğdu. İlköğretim ve Liseyi Bayburt’ta okudu.1994-1998 Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu / Spor Yönetimini bitirdi. 2004 -2005-Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) / Yüksek Lisans Özel Öğrencisi.2016-2018-Gelişim Üniversitesi BESYO /Spor Yöneticiliği Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2000-2002 Bağcılar Ensar Koleji Beden Eğitimi Öğretmenliği.2002-2005 Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Uzmanı /ANKARA.2005-2008 İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-Spor Uzmanı.2008-2011 İBB Spor Etkinlikleri A.Ş.- Spor Tesisi Müdürlüğü. 2014-2018 İBB Spor İstanbul Engelliler Koordinatörü. Gazetecilik ve Televizyon tecrübeleri: 1993-1995 Foto-Maç Muhabirlik.1995-1997 Bakırköy Postası Dergisi (Spor Sorumlusu) 1995-1997 Fanatik Gazetesi-Anadolu Ajansı (Fahri Muhabirlik). Akit-Anadolu’da Vakit Gazetelerinde Köşe Yazarlığı 1997- Devam Ediyor. İstanbul Büyükşehir Beledisi WEB TV’de Spor Muhabirliği ve 2012 Avrupa Spor Başkenti Program Yapımcılığı. Akit TV’de ‘Spor Sohbetleri’ Program Yapımcı ve Sunuculuğu. Birçok spor branşında hakemlik ve antrenörlük belgesi sahibidir.
TÜM YAZILARI

Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamaları ve lanetlenmiş leman dergisi (2)

04 Temmuz 2025
A


Ahmet Gülümseyen İletişim: [email protected]

Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamaları ve lanetlenmiş leman dergisi (2)

AHMET GÜLÜMSEYEN

Toplumların refah ve huzuru için, ortak değerlere sıkı sıkıya bağlı kalınması ve korunması önemli bir konu. Tarihin her sürecinde bu önemin ne olduğunu görmek mümkün. Yaşanmışlığın bir daha yaşanmaması için gerekli derslerin çıkarılması, karışıklıkların tekrarlanmaması için bastırılması, dahası yok edilmesi gerekiyor. Ülkeyi istenmeyen olayların içerisine çekmek isteyenlerin, sadece kişi veya küçük bir azınlığın oluşturması, ayrıca dikkat kesilmesi gereken bir durum. Alçak karikatüre sahip çıkan Ana muhalefet partisi CHP’nin başkanı Özgür Özel örneğinde olduğu gibi. Bugün dini inançlarımıza hakaret eden o kesimin, geçmişte de benzer örneklerini görmekteyiz. Daha da ilginç olanı Madımak olaylarının yıl dönümüne denk gelmesi. Şeytanlaşmış akılla hareket edenlerin bu tavrı elbette ki tesadüf olması imkânsız! 

Ali Karahasanoğlu Ağabeyimizin ‘Üç ateistin hakaretine sessiz, protestoculara kaplan kesilen medya!’ başlıklı dünkü yazısında belirttiği gibi, 1993 yılındaki DYP-SHP (CHP) koalisyon ortaklığındaki hükümetin basiretsizliği, Madımak gibi vahim olaylara sebebiyet vermişti… Ama bakıyorsunuz o ateist çevrelere, ‘niye yeni Madımak olayları yaşanmıyor’ diye hayıflandıklarını görüyoruz… Onlar istedikleri kadar dindar insanları suçlasınlar, gericiler diye hakaret etsinler. Gerçek şu ki, saldırgan olanlar hep ateistler, hep solcular, hep Kemalistler…” 

Spor adı altında sergilenen ‘küstahça’ oyunu gün yüzüne çıkarırken, bizler de ‘gerici/yobaz/irticacı’ gibi seviyesiz ifadelere muhatap olduk, olmaya devam ediyoruz. Bu da bizim ‘hakka atılan okun’ takipçisi olduğumuz, Hakk yolunda olduğumuzun nişanesi oldu, elhamdülillah….

Bugün yaşananlar, dünün devamı niteliğinde olması, toplumun dini ve milli değerlerini zayıflatmak ve yok etmek üzerine organize ediliyor. Aynı topraklarda yaşayan insanların arasına fitne sokup, birbirlerine düşürmek isteyen dış güçler ve onların içimizdeki uzantıları var. Bölme, ayrıştırma ve yok etme anlayışıyla farklı yöntemler kullanıyorlar. Milletin dini ve milli değerlerinin zarar görmesi bir karikatür üzerinden de, bir spor branşı üzerinden de olabiliyor! Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün katıldığı bir programdaki konuşması, bugün yaşanan, gerekli tedbir alınmadığı takdirde yarın da neler yaşanabileceğini o kadar net özetliyor ki; 

“LGBT gibi sapkınlıklardan sanal bahis ve kumar tuzaklarına, cinsiyetsizleştirme politikalarından, kültür emperyalizmine her geçen gün yeni bir cephede mücadele veriyoruz. Hafta sonu yaşanan çirkin görüntülere hepiniz şahit oldunuz. Şimdi soruyorum, bırakın milleti, bırakın ülkeyi, bunlardan kendi çevrelerine hayır gelir mi? Aileyi ortadan kaldırarak, ahlakı yok ederek, masum çocuklara bile zehrinizi zerk ederek siz neyi amaçlıyorsunuz? Menfur fikirlerinizi, çirkin emellerinizi, bozuk değerlerinizi bu topraklarda yaymanıza müsaade etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz…”

Yazımıza ilgi gösteren/okuyan okuyucularımız bir önceki ve bugünkü konuların Fenerbahçe arasında nasıl bir bağ kurulabileceğini düşünebilir! Bu merakı gidermenin yolu, mevcut başkanlığını Ali Koç’un yaptığı Fenerbahçe’de yaşananlara bakmak yeterli olacaktır.  Sarı-lacivertli basketbol takımının şampiyonluk kutlamalarında sergilenen kültür emperyalizminin bir yansıması. Büyük Aile Platformundan yapılan açıklamada yer alan”Sanatın, sporun ve kültürün emperyalist akımların taşıyıcısına dönüştüğü bu çağda, Fenerbahçe gibi köklü bir kulübün ‘şampiyonluk kutlaması’ adı altında LGBT simgeleriyle bezenmiş, cinsiyetsizleştirme propagandasına alan açan bir sahne performansına ev sahipliği yapması, sadece taraftarları değil bu milletin vicdanını da derinden yaralamıştır” ifadeler, süreci o kadar net özetliyor ki. Sürece duyarsız kalmayan Büyük Aile Platformu açıklamasını tamamladığı “Egemenlik nasıl milletin ise sanat da spor da milletindir, küresel emperyalizmin değil.” ifadelerinin altına imzamızı atarken, ilgili ve yetkililerin sürece duyarsız kalmamalarını bir kez daha hatırlatma gereği duyuyoruz…

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mürsel Ağaç

Değerli Ahmet Bey, Celali, Hicrani, Çıphınıslı Burhani, İrşadi Ve Ağlar Baba'ların... yaratıldığı ve yaşatıldığı müarek bir vatan toprağı olan Bayburd'un hangi köyünden ve köşesindensiniz?

Lokman sengul

ahmet bey siz sporla ilgili bir sey yazmayin lutfen cunku gs ve trb gibi takimlarin yaptiklari usulsuzluklere nokta kadar elestiri yapmiyorsunuz.Varsa yoksa koc dusmanligi ve fb zamaninda feto ayni seyi aziz yildirim uzerinden yaptigi gibi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23