• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Gülümseyen
Ahmet Gülümseyen
1969 yılında Bayburt’ta doğdu. İlköğretim ve Liseyi Bayburt’ta okudu.1994-1998 Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu / Spor Yönetimini bitirdi. 2004 -2005-Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) / Yüksek Lisans Özel Öğrencisi.2016-2018-Gelişim Üniversitesi BESYO /Spor Yöneticiliği Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2000-2002 Bağcılar Ensar Koleji Beden Eğitimi Öğretmenliği.2002-2005 Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Uzmanı /ANKARA.2005-2008 İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-Spor Uzmanı.2008-2011 İBB Spor Etkinlikleri A.Ş.- Spor Tesisi Müdürlüğü. 2014-2018 İBB Spor İstanbul Engelliler Koordinatörü. Gazetecilik ve Televizyon tecrübeleri: 1993-1995 Foto-Maç Muhabirlik.1995-1997 Bakırköy Postası Dergisi (Spor Sorumlusu) 1995-1997 Fanatik Gazetesi-Anadolu Ajansı (Fahri Muhabirlik). Akit-Anadolu’da Vakit Gazetelerinde Köşe Yazarlığı 1997- Devam Ediyor. İstanbul Büyükşehir Beledisi WEB TV’de Spor Muhabirliği ve 2012 Avrupa Spor Başkenti Program Yapımcılığı. Akit TV’de ‘Spor Sohbetleri’ Program Yapımcı ve Sunuculuğu. Birçok spor branşında hakemlik ve antrenörlük belgesi sahibidir.
TÜM YAZILARI

Abdullah Avcı’nın kasketi ve transferler…

03 Şubat 2021
A


Ahmet Gülümseyen İletişim: [email protected]

Trabzonspor, kazandığı TFF Süper Kupa ve Beşiktaş galibiyetleriyle dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon ligin zirvesinden uzak kalan ve Türkiye Kupasından elenen bordo-mavililer, üst üste aldığı bu galibiyetlerle futbolseverin gönüllerine adeta su serpti. Şimdi ise merak konusu, Karadeniz ekibi için lig sürecinin nasıl işleyeceği. Ara transfer dönemi önceki gün sona ererken yapılan transfer ve Süper Lig mücadelesine yarın oynanacak olan Yukatel Denizlispor karşılaşmasıyla devam edilecek. Kazanılan Türkiye Kupası’ndan sonra Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın taktığı kasket dikkat çekiciydi. Bordo-mavililerin başarılı hocası merak uyandıran kasket hususunu ‘Bugün kasketle geldim, kasket giymesini seviyorum ama kulüpte geçen gün dolaşırken, Allah uzun ömürler versin, Ahmet Suat Özyazıcı’nın bir kupa töreninde altında eşofman üstünde kasket giydiği fotoğrafı gördüğümde çok hoşuma gitmişti. O zaman bunu yapmış, bugün de onun anısına olsun diye taktım…’ Başarılı teknik adam kariyerindeki süreci ve bugünlere nasıl geldiğini vurgu yapmak ve bu başarısında emeği geçenlere duyduğu minnet/vefa duygularını ifade etmekten çekinmiyor. Avcının kendi ifadesine göre, 17 yaş altı takımıyla yaşadığı Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya dördüncülüğünü, kendisini Trabzonspor’a kazandıran Ertuğrul Doğan ve Mehmet Yiğit Alp’e teşekkürler etmeyi unutmadı. Avcının bu davranışı sadece teknik direktör olarak sportif başarılarından da öte, karakter yapısının da yansıması oldu…     

Trabzonspor’da Kasım ayında göreve gelen Teknik Direktör Abdullah Avcı, ligin küme düşme konumundaki takıma, ligde geride kalan 13 haftada 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle, kariyerinde önemli bir süreç yaşattı. Sayın Avcı takımıyla çıktığı her maçtan sonraki açıklamalarında transferin önemine değiniyordu. Medipol Başakşehir ile oynanan ve kazanılan Türkiye Kupası final karşılaşmasından sonra ‘Yeni oyuncuların gelmesiyle kulübede rekabet artıyor.  Oyuncular formasını kaybetmek istemiyor. Sorumluluk almak ve oynamak istiyorlar…’ sözlerinden de anlaşılacağı gibi, bordo mavili ekipte herkesin merak ettiği o transferlere parantez açmakta yarar var; Yunus Mallı. 1992 yılında Almanya’da doğumlu oyuncu, U-17’de başlayan Milli Takım süreci A Takım seviyesine kadar devam etti. Trabzonspor, Milli futbolcuyla 2,5+1 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncunun sosyal medya hesaplarından ‘Ülkemin, Türkiye’min formasını gururla giydim. Şimdi Trabzonspor’umuzun formasını da büyük bir onurla giyeceğim. Bize her yer Türkiye, bize her yer Trabzon.” ifadeleri bordo-mavili taraftarları da heyecanlandırdı… Berat Özdemir. Trabzonspor’un ara transferde kadrosuna kattığı Berat Özdemir 1998 doğumlu ve takımında ön libero mevkiinde oynuyor. Teknik direktör Avcı’nın, Berat’ın kadroya katılması ve performansıyla ilgili açıklamaları dikkat çekici; ‘Özel bir oyuncu, daha eksikleri var, çalışacak. İlk geldiği günden bu yana bazı oyuncular vardır. Bunu Roma’ya giden Cengiz’de yaşamıştım. Berat Özdemir özel bir oyuncu. Hem Trabzonspor’a faydalı olacak, hem milli takım önünde…’ Anastasios Bakasetas. Bordo-mavili ekip 27 yaşındaki orta saha oyuncusuna 3,5 yıllık imza attırdı. Yunan futbolcunun ‘Takımın ilgisini duyduktan sonra her şey çok çabuk gelişti’ şeklindeki açıklaması, transfer süreciyle ilgide ipuçlarını da veriyor. Yaşı ve sözleşme sürecine bakıldığında, transferin ne derece isabetli olduğu, sergileyeceği performansla netlik kazanacaktır.. Söz konusunu transferlerden bahsederken bir kez daha, bordo-mavili ekibin altyapısını merak ettiğimiz kadar, bu hususa Sayın Avcı’nın dikkatini çekmek istiyoruz!.! 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

genç adam işi futbol ihtiyar yöneticilerle dolu

başakşehirden beşiktaşa geçen avcı, yeni takımına nal toplatıp takımdan uzaklaştırılmıştı. Trabzonun bu iki galibiyetinin avcıyla alakası yoktur, tamamen tesadüfidir.

kabirdeki futbol soruları

müslüman kasket giymez, ama senin hoşuna gitmiş; neden? çünkü futbol hakkında bildiğinin on binde birini dinin(?) hakkında bilmiyorsun. sorsalar 'neden giyilmezmiş ki?' diyeceksin tabii..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23