• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yok böyle yüzsüzlük! Katil Esed, bombaladığı halktan yardım istedi

Yeniakit Publisher
2020-06-20 22:45:00 -
Yok böyle yüzsüzlük! Katil Esed, bombaladığı halktan yardım istedi

Kampanya başlatan Katil Esed, başına bomba yağdırdığı halktan yardım dilenmeye başladı.

 yeniakit.com.tr 

Suriye'de halkını katlederek iktidarda durmaya çalışan katil Beşar Esed, bomba yağdırdığı halktan yardım dilenmeye başladı.

Esed rejiminin yayınladığı bir ilanda, Suriye vatandaşlarından utanmadan yardım istedi.

Yapılan açıklamada, "Ülkemizin içinden geçtiği zor ve sıkıntılı durumdan bir an önce kurtulması için tüm Suriye vatandaşlarının Büyükelçilik hesabına bağışta bulunmasını rica ediyoruz. Bağışlar hakettiği yerlere harcanacaktır." şeklinde bir ilan yayınlandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Putsavar

askıda put heykel misali. para oy istemeye gelince başımıza hacı hoca kesilen zillet takımı gibi

Asil

Katil ...... mendil aç,mendil, daha dur bakalım rusyaya ,abd ye verdiğin silah ,bomba paralarını bitirdiler şimdi sıra geldi bunca bunca oldürttüğün insanların insan hakları mahkemesinde yargılañıp ceza parası ödemene, onu ödeyemeyeceğine göre kalan topraklarına ipotek edip seni sallandırmalarına bekleyip göreceğiz. O dost gibi görünen rusya,abd şimdi el oldular ve seni şimdi yargılayıp asacaklar .bunca ölen insanların yaralı sakat kalanlarin ahları seni perişan edecek .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23