Vali Çakacak’tan yeni POMEM Müdürüne ziyaret
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü olarak atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Zafer Ağırkaya’ya ziyarette bulundu.
POMEM İdari Hizmet Binası önünde POMEM Müdürü Zafer Ağırkaya, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Çakacak, daha sonra makama geçerek POMEM Müdürü Ağırkaya ile bir süre görüştü. Ağırkaya’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Çakacak, Ağırkaya’nın daha önceki görevlerinde olduğu gibi Mersin’de de aynı özveri ile çalışacağına inandığını dile getirerek, başarılar diledi.
Çakacak’a, göstermiş olduğu nezaketten ve vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Ağırkaya ise Mersin’de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ağırkaya, Vali Çakacak’a, POMEM’de eğitim gören polis adaylarının durumu ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.