• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump'tan koronavirüs açıklaması: Bu çok bulaşıcı kimse böyle bir şey görmedi

Yeniakit Publisher
2020-04-05 01:09:00 -
Trump'tan koronavirüs açıklaması: Bu çok bulaşıcı kimse böyle bir şey görmedi

ABD Başkanı Donald Trump, ülkedeki koronavirüs vakalarının en yoğun olduğu New York eyaletindeki New York kentine 1000 askeri personel konuşlandırılacağını belirterek, koronavirüsün çok bulaşıcı bir virüs olduğunu vurguladı.

ABD Başkanı Donald Trump koronavirüs hakkında açıklamalarda bulundu.

Trump'ın açıklamasından satır başları şöyle:

Ülkemizi yeniden açmak istiyoruz, bu durumu aylarca sürdürmek istemiyoruz. Unutmayın, biz dünyadaki en büyük ekonomiye sahiptik. Ve bize bir anda her şeyi kapatıp evlerimizde kalmamız söylendi bu korkunç virüs yüzünden. Biz de bunu yaptık. Doğru şeyi yaptık. Fakat artık ülkemizi yeniden açmak zorundayız.

"Kimse bu kadar bulaşıcı olacağını düşünemezdi"

Bu çok bulaşıcı kimse böyle bir şey görmedi. Kimse bu kadar bulaşıcı olacağını düşünemezdi.

Gezegendeki geriye kalan vaktimizi birbirimizden ayrı geçiremeyiz. İnsanlar temiz hava almak, dışarı çıkmak istiyor. Onlara diyorum ki, bu sonsuza dek sürmeyecek. İyi bir gelişme kaydediyoruz, insanlar evlerinde kalıyor, bu çok da zor değil.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Anayasa denilen bir şeyimiz var, ki buna çok değer veriyorum. Sokağa çıkmama konusunda her eyaletin kendi kararını verme hakkı var. Valilerin işleri yürütmesini istiyorum.

İnsanlara işe gitmemeleri için para veriyoruz. Buna ne diyorsunuz?

Muhtemelen bu hafta en zorlu hafta olacak. Maalesef çok sayıda ölüm olacak. Yaptıklarımız olmasaydı daha çok ölüm olacaktı, ancak yine de ölüm olacak.

OPEC'e sert çıktı!

Ben hayatım boyunca OPEC'e karşı oldum. OPEC nedir? Yasadışı bir şey, kartel diyebilirsiniz. Çok fena halde dağıldılar. Dolayısıyla OPEC'i umursamıyorum. Bence sorunlarını çözecekler. Neden biliyor musunuz? Çünkü OPEC'i yok edecekler, etmezlerse kendileri yok olacaklar. Rusya çok önemli ve Putin ile çok iyi bir görüşme gerçekleştirdik. Rusya, onların ekonomik durumlarının önemli bir parçası petrol fiyatları ve petrol görülmemiş derecede düştü. Düşünebileceğinizden daha çok düştü. Görünen o ki bu Suudi Arabistan'ın lehine. Bana bu konuyu tartıştıklarını söylediler.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdulcabbar

Uyan artık Trump uyan...Karşındaki çeteyi yenmenin tek çaresi müslümanlarla birleşip bu virüsü çıkaran insan şeklindeki virüslerle hesaplaşmanız lazım....Tek tek kalınırsa bu virüs cemaat dünyayı yok edecek....

Mesut Sarp

Tramp yigitlige poh sürmüyorda gerisi gucuk kaldı. Amerika Fraking teknolojisi petrol cıkarıyor ve maliyeti cok yüksek. OPEC ve Rusyanın petrol cıkartma maliyetleriyse düşük. Onlar fiyatları aşagı cekince amerikan petrol maliyeti OPEC fiyatı üstünde oldu. Pahalı petrolu satamaz oldu. Evvelden Suudlara ne derse entarili Suudlar olur agamı cekerken. Savaşları nedeniyle haremlerine para yetmez oldu ve amerikaya al sana bi dötte diyemiyorlar. Velhasıl yakında iki cıblak bi hamama yakışır olabilirler...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23