• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

STV'de AK Parti seçmenine ensest ilişki benzetmesi!

Yeniakit Publisher
2015-02-07 10:00:00 - 2015-02-07 10:34:05

STV'de yayınlanan Bağzı Şeyler adlı programda, daha önce öğrencileriyle cinsel içerikli konuşmalar yapması nedeniyle çalıştığı üniversiteden atılan Gülenci Prof. Dr. Osman Özsoy, AK Parti seçmenine yönelik "ensest ilişki mağduru" benzetmesi yaptı.

Paralel Yapının yayınorganlarından STV'de yayımlanan "Bağzı Şeyler" adlı programda ahlak dışı itham damga vurdu.

BANK ASYA UYGULAMALARI ELEŞTİRİLDİ

Programa önceki akşam

Daha önce öğrencileriyle cinsel içerikli konuşmalar yapması nedeniyle gelen şikâyetler üzerine çalıştığı üniversiteden atılan ve profesörlüğünün de sahte olduğu iddia edilen Gülenci Prof.Osman Özsoy ve gazeteci Can Ataklı konuk oldu. Paralel Yapı'nın gazetelerinden yurtdışına dönük yapılan kara propaganda ve iftiraların savunulduğu programda, Bank Asya'ya yönelik uygulamalar eleştirildi.

"ENSEST İLİŞKİ"

Seyirciyi manipüle etmeye çalışan Özsoy, AK Parti seçmenine yönelik olarak "ensest ilişki mağduru" benzetmesi yaptı. Özsoy, "Türkiye'de bir ensest ilişki yaşanıyor. Vatandaşlara tecavüz ediliyor" dedi. Bu benzetme, sosyal medyada tepki çekti.

ÖĞRENCİLERE 'CİNSEL TACİZ' İDDİASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Gülenci Prof. Osman Özsoy daha önce de öğrencileriyle cinsel içerikli konuşmalar yapması nedeniyle gelen şikâyetler üzerine çalıştığı üniversiteden atılmıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23