• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözcü'ye bir kötü haber daha!

Yeniakit Publisher
2016-01-04 22:49:00 - 2016-01-04 22:57:08
Sözcü'ye bir kötü haber daha!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Sözcü paçavrası hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Sözcü hakkında suç duyurusunda bulundu.

Çok sayıda partiliyle birlikte İzmir Adliyesi'ne gelen AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Yakup Gülcan, Sözcü'nün 1 Ocak 2016 tarihli manşetinde, "2016 Falınız" başlıklı bir haber yayımladığını, haberde bulmaca şeklindeki tabloda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adı ve soyadına yer verilerek, kelime oyunuyla Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiğini söyledi.

Gazetenin geçmişten bu yana basın ahlakına uymayan haberlere imza attığını aktaran Gülcan, "Sözcü gazetesi işin dozunu kaçırarak, hiçbir haber niteliği olmayan bir habere imza atarak, kendi karakterini ortaya koymuştur. Gazete, Türk halkının en büyük dayanağı olan nezaket ve ahlak kurallarını alt üst etmiştir" diye konuştu.

Gazeteyi kınadıklarını dile getiren Gülcan, buna tepki olarak Cumhuriyet Savcılığına ihbar ve suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23