• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan ABD'ye karşı hamle! Balistik füze denemesi yapıldı

Yeniakit Publisher
2019-08-24 12:20:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Rusya'dan ABD'ye karşı hamle! Balistik füze denemesi yapıldı

Rusya'ya ait nükleer denizaltılar, Kuzey Kutbu'ndaki Barents Denizi'nde balistik füze denemesi gerçekleştirdi.

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus nükleer denizaltıları Yuri Dolgoruki ve Tula’nın Barents Denizi'nin sularında Sineva ve Bulava isimli kıtalararası balistik füzeleri başarıyla test ettiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, “24 Ağustos’ta savaş eğitim planına göre, stratejik denizaltı Tula’dan Sineva balistik füzelerinin fırlatılması başarıyla gerçekleştirildi. Ayrıca diğer bir stratejik denizaltı olan Yuri Dolgoruki'den de Bulava füzesinin başarılı denemeleri yapıldı” denildi.

Hedefler başarıyla vuruldu

Füzelerin Barents Denizi sularından, Arktik kutup bölgesine doğru fırlatıldığı belirtildi. Test edilen füzelerin, Arkhangelsk ve Kamçatka'daki hedeflerini başarıyla vurduğu açıklandı. Bakanlık, fırlatılmaların başarılı olduğunu, füzelerin ve denizaltı füze sistemlerinin teknik özelliklerinin doğrulandığını vurguladı.

Ateşlenen R-30 Bulava füzeleri, Project 955 denizaltıları için özel olarak geliştirilmiş katı yakıtlı yeni nesil bir balistik füze türü olarak biliniyor. Bulava füzeleri, her biri 150 kilometrelik 10 savaş başlığı taşırken 8 bin kilometre menzile sahip. Bu füzeler, 2045 yıllına kadar Rusya'nın stratejik nükleer kuvvetlerinin temelini oluşturacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AYH8N ERG8N8Z EWET

Yeni Akit Logo AYH8N ERG8N8Z EWET 1 gün önce eklendi. Nükleere olmayan klasik balistik füzenin avrupayı üst alan bir bölgede Rusyayı durdurma amacıyla denenmesi avrupanın Rusya karşısında harcanması demektir. Avrupa vakit geçirmeden ordusunu kurması lazım.Burada Fransa ve Alman işbirliği ve ortaklığı buyuk onem arz ediyor.Cunku düşman öte batıda bekalarina tehdid müttefikleri(!) ABD. Bu bağlamda Rusyanın kuyruğunu dik tutması gerekir. Rusya, ABD nin global tekelesmesine göz yummamalı bu alanda verilen her ödün ABD ve Batının hegemonyasını dahada artırıp güçler dengesinde daha pragmatik ve agresif olmalarını ; dikta politikalar empoze etmeyi dahada ileriye götürmelerine, tehdid dili ve yaptırım cigirtganligini artırmalarina sebebiyet verecektir. Rusya bu konuda daha geniş politikalar izleyip tekerine çomak sokmaya izin vermemeli.pazar ekonomisi izleyip yelpazeyi dahada genişlemeli.Kalite ölçekli fiyat indirimi rekabeti artırarak rus önceliğini artıracaktır.Burada sayın Putine düşen görev: Efendi kimliğine yansıyan empatiyi Trumplastirmadan muhafaza etmesidir.Bu itibar her şeyin albenisi olacaktır.

Tosun

Boşa niye atıyor at israile at abd ye olmadı fransa almanyaya at be kardeşim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23