• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rezilliğin resmen dibini sıyırdılar! Azgınlar tırmarhanenin adresini şaşırdı

Yeniakit Publisher
2023-05-18 19:06:00 - 2023-05-18 19:26:40

Ellerinde LGBT bayrakları taşıyan bir grup zeka özürlü tımarhane kaçkını, kalabalık bir alanda toplanarak mide bulandıran sloganlar attı.

Kalabalık bir alanda toplanıp rezil sloganlar atan sapkın güruhun görüntüleri, izleyenleri adeta insanlıklarından utandırdı.

Ellerinde LGBT bayrakları taşıyan ve ahlaksızca sloganlar atan zeka özürlü tımarhane kaçkınları rezilliğin adeta dibini sıyırdı.

Eline mikrofon alan bir kişi, "İstediğim saatte eve dönerim", "İstediğim bedeni severim, sevişirim", "İstediğimi giyerim", "Başımı istediğim gibi açarım", "Evlenmem hamile kalırım", "İstediğim gibi doğururum veya kürtaj olurum", "Yenisini ister yaparım ister yapmam", "Canım isterse sevişirim isterse sevişmem" şeklinde rezil söylemlerde bulunurken etrafta toplanan ahlak yoksunu topluluk da "Sanane" şeklinde karşılık verdi.

Her türlü sapkınlığı sergilemekte bir beis görmeyen güruhun mide bulandıran olayına tanıklık eden çevredeki vatandaşlar ise acıyarak tuhaf kitleyi izledi.

Vatandaşlar, "Azgınlar galiba tımarhanenin adresini şaşırmış", "Bunları hangi anne baba yetiştirdi?", "Rezilliğin dibini sıyırmışlar", "Allah ıslah etsin" şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ad

yuh size

Yozqatlı

Chppkk lı lardesdekcileri????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23