• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Reuters ve AFP'den büyük alçaklık!

Yeniakit Publisher
2016-02-18 08:02:00 - 2016-02-18 08:15:38
Reuters ve AFP'den büyük alçaklık!

Her fırsatta Türkiye aleyhine yayın yapan Reuters ve AFP yeni bir algı operasyonuna imza attı. Reuters ve AFP, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini çarpıtarak "Erdoğan, Türkiye'nin Suriyeli Kürtleri bombalamaya devam edeceğini açıkladı" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "PYD'den Türkiye'ye yönelik saldırı olursa anında karşılık veririz" sözlerini çarpıtan Reuters ve AFP haberi, "Erdoğan, Türkiye'nin Suriyeli Kürtleri bombalamaya devam edeceğini açıkladı" ifadeleriyle duyurdu.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNİ ÇARPITTILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Suriyeli Kürtlere bile zulmeden terör örgütü PYD'den Türkiye'ye yönelik saldırılara anında karşılık verileceğine ilişkin sözleri bazı yabancı haber ajansları tarafından çarpıtıldı.

Reuters ve Fransız haber ajansı AFP, "Erdoğan, Türkiye'nin Suriyeli Kürtleri bombalamaya devam edeceğini açıkladı" ifadesiyle yeni bir algı operasyonu başlattı. Söz konusu ajanslar, terör örgütü PYD'yi Suriyeli Kürtlerin temsilcisi gibi dünyaya sundu.

Erdoğan'ın sözlerini çarpıtan ajanslar, Türkiye terör örgütü değil de Kürtleri hedef alıyormuş gibi gösterdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı açıklamada, "Şu an operasyonların angajman kurallarıyla sınırlı kalabilir ama yarın aynı kurallar genişleyebilir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Güney sınırımızda yeni bir Kandil'in oluşmasına asla izin vermeyeceğiz. Suriye'de ülkemizin güvenliğini tehdit eden yapılara gerekli önlemleri alacağız" demişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23