• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özrü kabahatinden büyük! Hem suçlu hem güçlü

Yeniakit Publisher
2020-02-19 17:04:00 - 2020-04-28 13:51:20
Özrü kabahatinden büyük! Hem suçlu hem güçlü

41 vatandaşımızı yitirdiğimiz Elazığ'daki depremin ardından sosyal medya hesabından "Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok" paylaşımını yapan Tuna Arman’ın avukatları internet sitemizle ilgili suç duyurusunda bulundu.

Türkiye’nin sosyolojik yapısını görmezden gelerek, “Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir AKUT köpeği kadar faydası yok” içerikli bir mesaj paylaşan oyuncu Tuna Arman’ın avukatlarından skandal bir hamle geldi. Arman’ın avukatları; toplumsal gerçeğimizi hiçe sayan ve aleni bir şekilde aşağılama içeren sözlerini “Tuna Arman’dan skandal deprem paylaşımı” başlığıyla kamuoyuna duyuran internet sitemizle ilgili suç duyurusunda bulundu.

Avukat Ümit Karadağ ve Avukat Efkan Bolaç tarafından hazırlanan suç duyurusunda, müvekkillerinin hadsizliği görmezden gelindi ve küstah paylaşım ısrarla savunuldu.
Müslümanların yobaz olarak nitelendirildiği suç duyurusunda, “Aklın, Sokrates’ten bu yana, yobazlık ve hurafeye karşı açtığı savaş henüz kazanılmış değildir. Aklın yobazlığa ve hurafeye karşı açtığı savaşı kazanacağına inancımız tamdır” ifadelerine yer verildi.

Hukuki bir metinden ziyade, ideolojik propaganda mahiyeti taşıyan tutanakta; müvekkillerinin yapmış olduğu paylaşımdan dolayı pişmanlık duyduğuna dair en ufak bir emare belirtmeyen avukatlar, büyük bir skandala da imza atmış oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mert

bu tamamen ak partinin suçu,azgın atatürkçü laikler müslümanlara her türlü hakareti ediyor ama biz onlara yakışan ifadeleri söyleyince hakaret sayılıp cezalandırılıyor

sukru

Önce kendisine bakması gerekirdi halbuki.Benim bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydam varmı diye.Bence yok,Bu kadının bırak akut köpeğini Deredeki kurbağa kadar bile faydası yok.Kurbağa hiç değilse sivri sinek poülasyonunu kontrol ediyor.Bizde bunun gibilerin popülasyonunu kontrol altına alabilsek bu ülke şaha kalkar şaha.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23