• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ortak HDP olunca… ‘Türk milleti’ gitti, ‘Türkiye vatandaşları’ geldi

Yeniakit Publisher
2021-10-31 12:32:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Geçmiş dönemlerde HDP’nin ısrarla kullandığı ‘Türkiye vatandaşı’ söylemine CHP’liler öfke ile ‘Türk milleti’ diyecekseniz diyerek HDP üzerinde baskı oluşturuyorlardı. Bugün ise HDP ittifak ortakları olunca CHP’liler, Ekrem İmamoğlu’nun ‘Türkiye vatandaşları’ söylemine alkış tutmaya başladılar.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 29 Ekim günü yaptığı konuşmasında ittifak ortakları HDP'yi üzmemek için "Türkiye vatandaşları" tabirini kullanması sosyal medyada yankı uyandırdı.

Ekrem İmamoğlu, yaptığı konuşmasında "Atatürk ve silah arkadaşlarına söz veriyoruz; başlattıkları yürüyüşü hızlandıracağız. Cumhuriyetin ilke ve ideallerini eksiksiz şekilde hayata geçireceğiz. Cumhuriyetimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne taşıma yolunda ilerleyeceğiz, bizler, Türkiye vatandaşları." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

malaga

ek.rum 29. ekimde tatile çıktı diye duymuştum

İ. Keskin

Kim ne derse desin. Gene söylüyorum eveleyip geveleyip Venezuella modeli kaos planı: Amaç seçilmek seçilmemek değil: KAOS. İMAMSON Turkish GUADİO, ablasının övgüsü, pkknın desteği KK nın ' SIRRI' , bidonunun duası ile gümbür gümbür geliyor. Sonrası abd yunan saldırıları.Allah sonumuzu hayreylesin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23