• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O dersi önce patronun versin Yakup!

Yeniakit Publisher
2014-10-26 10:22:00 -
O dersi önce patronun versin Yakup!

Hürriyet’in M. Yakup Yılmaz’ı, aklı sıra Japonya üzerinden iktidara “yolsuzluk” çamuru atıyor. Sen iktidara yapılan iftiraları boşver Yakup, Japonya’ya ders verdireceksen, kağıdı önce kızının şirketine aldırıp, sonra kızının şirketinden yüksek bedelle Hürriyet’e satarak borsadaki yatırımcıları milyonlarca lira kazıklayan patronun gitsin ders versin.

İŞTE 'ETEKLİ YAKUP'UN HÜRRİYET'TE KARALADIKLARI:

JAPONYA hükümetinin en önemli bakanlıklarından biri kabul edilen Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Bayan Yuko Obuchi, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle istifa etti.

Gelecekte ülkenin başbakanı olacağı gözüyle bakılan Obuchi'ye yöneltilen suçlama, 2012 seçim kampanyası sırasında toplanan bağışlardan bir bölümünü (yaklaşık 210 bin lira) şahsi giderleri için kullanmak. Makyaj malzemesi filan almak!

Obuchi'nin istifası üzerine Adalet Bakanı Midori Matsushima da istifa etmiş, bu yolsuzluğu önleyemediği için!

Bu Japonlar gerçekten tuhaf insanlar demek ki!
Ne istifa ediyorsun, kardeşim?
Böyle bir "darbe girişimine" sesini bugün yükseltmeyeceksin de, ne zaman yükselteceksin?

Bir de koskoca Adalet Bakanı olmuş. İki tane savcıyı ayarlayamıyor musun, dosyayı kapatıversinler?
Japon politikacıların, AKP Siyaset Okulu'nda burslu olarak eğitilmelerini öneriyorum!
Hep söylerim zaten, eğitim şart!

M. YAKUP YILMAZ / HÜRRİYET
Akit Arşiv sayfasından..

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23