• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Metiner'den ATO açıklaması

Yeniakit Publisher
2019-12-04 16:08:00 -
Mehmet Metiner'den ATO açıklaması

ATO tarafından düzenlenen Marka Buluşmaları Etkinliği'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, ATO yönetiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile seçildiğini hatırlatarak, "ATO yönetimi, Ak Parti’nin mahalli seçimlerdeki kayıplarından sonra yüzünü malum odaklara çevirdi. Güç nerede ise oraya yönelmek bir FETÖ taktiğidir." dedi ve ekledi: "Görünen o ki eski Türkiye’nin malum Erdoğanfobik ulusalcı takımına mensup FETÖ’nün kripto unsurları, ATO üzerinden kendilerine yeni bir iktidar alanı sağladılar."

Taha Emre ÖZDEMİR   yeniakit.com.tr  "Ankara Ticaret Odası eskiden de sorunlu ellerin hakimiyetindeydi." diyen Metiner, "Gürsel Baran bildiğim kadarıyla Cumhurbaşkanımıza yakınlığı dolayısıyla seçildi. Seçildikten sonra da değişen bir şey olmadı." ifadelerini kullandı.

'Marka Buluşmaları etkinliği eski ATO'yu aratacak nitelikte'

ATO yönetiminin yerel seçimlerden sonra yön değiştirdiğini ifade eden Metiner, şöyle konuştu:

"Eski ATO zaten aşikardı. Tavrı ve duruşu belliydi ama yeni ATO sayın Cumhurbaşkanına yakınlığı üzerinden bir algı oluşturdu. Ak Parti’nin mahalli seçimlerdeki kayıplarından sonra yüzünü malum odaklara çevirdi. Yarın şartlar değiştiğinde tekrar kıblesini değiştirecek bir tıynete sahip görünüyorlar."

'Takiyye siyaseti FETÖ taktiğidir'

"Güç nerede ise oraya yönelmek bir FETÖ taktiğidir. Yani yeni güç sahiplerine selam çakmak. Görünen o ki eski Türkiye’nin malum Erdoğanfobik ulusalcı takımına mensup FETÖ’nün kripto unsurları, ATO üzerinden kendilerine yeni bir iktidar alanı sağladılar. Bunu gerçekleştirmek için Cumhurbaşkanımızın gücünden de yararlandıkları anlaşılıyor."

'Marka Buluşmaları'ndaki isimler bir tesadüf olamaz'

"Etkinliklerine çağırdıkları gazeteci, şair, sanatçı taifesinin toptan Erdoğanfobik olmaları asla tesadüfle izah edilemez." ifadesini kullanan Metiner, "İçlerinden bir müptezel gazeteci de Akit üzerinden aslında bu milletin değerlerine karşı bir düşmanlık sergiledi. Yaşanan bu olay ATO’nun gerçekte kimin ATO’su olduğunu gözler önüne seriyor." şeklinde konuştu.

Mehmet Metiner sözlerine şöyle devam etti:

"Sabah akşam Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti’ye saydıran, dini cemaatlere düşmanlıkta sınır tanımayan, mezhepçilik üzerinden fay hatlarımızla oynayan bir gazetecinin baş köşelere oturtulup itibarlı addedilmesi, ATO’nun neye hizmet ettiği ayan beyan göstermiştir.

Bu ATO tecrübesi gösterdi ki güçlü olduğumuz dönemde bize yanaşanlardan son tahlilde faydadan çok zarar geliyor."

"Ayağımızın sürçtüğünü gördüğünde bize ne kadar düşman varsa hepsiyle kol kola girebildiklerini görmüş olmamız umarım gözümüzü dört açmamızı sağlar. Güçlü olduğumuz için yanımıza koşanları güç sahibi kılmadan önce bin düşünmeliyiz diyorum. Aksi takdirde dizimizi döveriz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dobra

ato da ne oluyor Cumhurbaşkanı karşısında.

serdar

dizini daha çok döveceksin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23