• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kurtulmuş'tan CHP'ye tokat gibi cevap

Yeniakit Publisher
2018-06-21 21:07:00 -
Kurtulmuş'tan CHP'ye tokat gibi cevap

Bakan Numan Kurtulmuş, "Bu millet hiç geriye gitmediği gibi yapanı da yıkanı da birbirinden çok güzel ayırt eder. Şimdi ise özgürlükten ve adaletten bahsediyorlar. Aynı kafa 28 Şubat'ta üniversitelerde başörtülülere nice zulümler yaptı. Okullarından ettiler, ikna odaları kurdular" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Büyükçekmece'de bazı fabrikaları ziyaret etti.

"MİLLET YANLIŞLIKLA İTTİFAK ETMEZ"

Bakan Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada, CHP ittifakı olarak isimlendirdiği "Millet İttifak"nın toplumda önemli bir karşılığının olmadığını belirterek, milletin yanlışta ittifak etmeyeceğine, doğruda birleşeceğine inandıklarını dile getirdi.

"YAPMAKTAN DEĞİL YIKMAKTAN BAHSEDİYORLAR"

Kurtulmuş, yaptıklarını ve yapacaklarını anlatırken birilerinin ise yaptırmayacaklarını anlattığını, hatta hızını alamadan "yıkacağım" dediğini söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Birisi, 'Çanakkale Köprüsü'nü yaptırmayacağım.', diğeri 'araba yaptırmayacağım.', bir diğeri 'neden hızlı tren getiriyorsunuz?' diyor. Bu millet hiç geriye gitmediği gibi yapanı da yıkanı da birbirinden çok güzel ayırt eder. 40 yıl evvel bir yere diktiğiniz bir ağacımız olsun. Bu memlekette bir şey yapmamış ve yaptırmamışlar.,

"İKNA ODALARINI KURANLAR, ÖZGÜRLÜKTEN BAHSEDER OLDU"

Şimdi ise haktan, hukuktan, özgürlükten ve adaletten bahsediyorlar. Aynı kafa 28 Şubat'ta üniversitelerde başörtülülere nice zulümler yaptı. Okullarından ettiler, ikna odaları kurdular. Bunları yapanlar daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili oldu. Buna örnek de Nur Serter'dir. Başka milletvekilleri de başörtü yasağının devam etmesinin Türkiye'nin bekası için gerekli olduğunu savundu. Ancak bugün haktan ve hukuktan bahsediyorlar.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23