2015-06-27 18:11:03 Karadeniz'e özel 15 lezzet
Karadeniz kahvaltılarının vazgeçilmezi, kıymetlimiz: Mıhlama
Karadeniz kahvaltılarının vazgeçilmezi, kıymetlimiz: Mıhlama
Bir tadanın bir daha vazgeçemeyeceği fasulye turşusu kavurması
Parmak yedirten hamsili pilav
Karadeniz usulü hazırlanmış, üstüne fındık serpilmiş sütlaç
Bir Karadeniz klasiği olan hamsili ekmek
Fındık kabuğu ateşinde pişen Akçaabat köfte
Sarmaların gerçek kralı, karalahana sarması
Her öğüne lezzet katan mısır ekmeği
Mutlaka erbabından yenmesi gereken dünyalar güzeli laz böreği
Muhteşem pazı kavurma
Çatalı kaşığı kenara koyup ekmekle sıyıra sıyıra yenecek fasulye diblesi
Karadeniz'in bir numaralı yemeği desek haksız olmayız: Hamsi tava
Çayeli usulü pişirilmiş, çömlekte kuru fasulye
Üstüne konan Vakfıkebir yağıyla Karadeniz pidesi
'Krep de neymiş?' dedirten kaygana
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23